Υρώ Λούπη: «Έχω πει πάρα πολλά “όχι” στην τηλεόραση»
Media

Υρώ Λούπη: «Έχω πει πάρα πολλά “όχι” στην τηλεόραση»

Η Υρώ Λούπη, για τρίτη χρονιά υποδύεται τη Φλωρέτα στην καθημερινή κωμωδία του ΑLPHA «Έλα στη θέση μου».

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το φινάλε της σειράς ενώ εξομολογήθηκε αν τα «όχι» που έχει πει στη δουλειά της έχουν στοιχίσει.

Το «Έλα στη θέση μου» οδεύει σιγά σιγά προς την τελική ευθεία. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Φέτος ολοκληρώνεται το «Έλα στη θέση μου», που έκανε μία μακρά πορεία. Κράτησε πέντε χρόνια κι εγώ μπήκα πριν από τρία. Βέβαια, όλοι οι συνεργάτες ήταν γνωστοί και φίλοι μου, καθώς είχαμε συνεργαστεί ξανά. Το καλό είναι ότι στη συγκεκριμένη δουλειά όντως υπάρχουν οικογενειακές σχέσεις, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και περνάμε κάτι παραπάνω από καλά στα γυρίσματα. Επομένως, με θετικό πρόσημο κρατάω αυτή τη συνεργασία.

Σου έχει τύχει να συνεργαστείς ξανά σε ένα τόσο υγιές και όμορφο περιβάλλον;

Έχω πει πάρα πολλά «όχι» στην τηλεόραση, γιατί για μένα το βασικό είναι η συνεργασία. Μπορεί να έχεις ένα εξαιρετικό κείμενο στα χέρια σου, αλλά να μην είναι λειτουργικό το υπόλοιπο πλαίσιο. Δηλαδή οι συνεργάτες. Και επειδή είμαι αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους, οπότε μπορώ να καταλάβω πώς θα κυλήσει το όλο πράγμα...

Να υποθέσω ότι αυτά τα «όχι» σου στοίχισαν, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο;

Όταν καλείσαι να πάρεις μία απόφαση, δέχεσαι και τις συνέπειες που κρύβει η κάθε επιλογή. Άλλωστε, αυτές ζυγίζεις και επιδιώκεις να αισθάνεσαι εσύ καλά.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που κρύβει η Φλωρέτα, την οποία υποδύεσαι;

Στην αρχή η Φλωρέτα ήταν ζευγάρι με τον Αντρέα (σ.σ: Αντώνης Καφετζόπουλος) και είδαμε ένα άλλο πρόσωπο της. Στη συνέχεια, όμως εξελίχθηκε διαφορετικά χάρη στη σχέση της με τον Λεωνίδα (σ.σ.: Παύλος Ευαγγελόπουλoς). Ωρίμασε, άλλαξε, έγινε πιο γήινη και ανθρώπινη. Απέκτησε οικογένεια και έμαθε να αγαπά περισσότερο. Επομένως η Φλωρέτα είχε και έχει μία μεγάλη γκάμα, που είναι προκλητική για να ανταποκριθείς.

Ποια απ' όλες τις πτυχές της ηρωίδας σου αγαπάς περισσότερο;

Η αλήθεια είναι ότι με τη Φλωρέτα δεν μοιάζω καθόλου. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Στο μόνο σημείο που ταυτίζομαι είναι ότι τους ανθρώπους που αγαπάει τους προσέχει και τους βάζει πάνω ακόμη και από το προσωπικό της συμφέρον. Από εκεί και πέρα, δεν σου κρύβω ότι αισθάνομαι τυχερή, γιατί στην τηλεόραση έχω κληθεί να παίξω πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Αυτό κάνει πιο συναρπαστική την πορεία, επειδή στην εποχή μας το πιο εύκολο πράγμα είναι να σου βάλουν μία ταμπέλα.

Τι τέλος θα ήθελες να έχει η ηρωίδα σου και, γενικότερα η σειρά;

Το «Έλα στη θέση μου» είναι μία κομεντί όπου οι ήρωες, παρά τις αναποδιές που καλούνται να αντιμετωπίσουν, είναι αισιόδοξοι, θεωρώ, λοιπόν, ότι το φινάλε θα είναι όμορφο, χαρούμενο και τα πράγματα θα έχουν τακτοποιηθεί. Αυτό, δηλαδή, που περιμένουν και οι τηλεθεατές, είπε στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved