Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην ομάδα!
Media

Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην ομάδα!

Survivor: Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους Μπλε και τους Κόκκινους να διαγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας κάθε Τετάρτη, όμως τα πράγματα άλλαξαν για λίγο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινοβραδινό αγώνισμα (23/5) που παρακολουθήσαμε οι Μπλε ξεκίνησαν κέρδιζαν 5-1 αλλά ακολούθησε μεγάλη ανατροπή και την νίκη τελικά πήραν οι Κόκκινοι.

Αρχηγοί των δύο νέων ομάδων αναδείχτηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Καρολίνα Καλύβα. Στους Κόκκινους εντάχθηκαν ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη, ενώ στους Μπλε, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (24/5), Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν μεγάλη μάχη για το πολυπόθητο έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο και οι δυο ομάδες ήθελαν όσο τίποτε άλλο.

Να σας θυμίσουμε πως αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει Συμβούλιο αποχώρησης και κανένας από τους παίκτες δεν "κινδυνεύει" να αποχωρήσει από το Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε και τις δυο ομάδες στον σημερινό στίβο μάχης, προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα, που χρειάζεται πολύ υψηλή ταχύτητα, στόχο και ψυχραιμία όπως άλλωστε πάντα.

Οι Μπλε ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. To σκορ κατέληξε 10-5 με τους Μπλε να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved