MasterChef: Η Μαργαρίτα πέρασε στην 4αδα! Η επική ατάκα του Κουτσόπουλου και το πάρτι στο twitter!
Media

MasterChef: Η Μαργαρίτα πέρασε στην 4αδα! Η επική ατάκα του Κουτσόπουλου και το πάρτι στο twitter!

MasterChef: Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς και οι εξαιρετικοί καλεσμένοι τους, λαμβάνουν υπόψιν τους και την πιο μικρή αστοχία στα πιάτα των υποψήφιων.

2ος Ημιτελικός απόψε (24-05) και σε αυτό το κομβικό σημείο του MasterChef 5, ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας, έκανε τα προηγούμενα να φαντάζουν «παιχνιδάκι».

Οι υποψήφιοι αντιλήφθηκαν πλέον ότι οι κριτές απλά τους… προπονούσαν, όλο αυτό το διάστημα, για αυτήν τη σημαντική στιγμή.

Με ένα εκπληκτικό πιάτο, το οποίο εκθείασαν οι κριτές η Μαργαρίτα πήρε το εισιτήριο της 4αδας και έγινε χαμός στο twitter!

Ο δε Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε την ατάκα του «αιώνα». «Ο να σου...» αναφώνησε στη δοκιμή του πιάτου της Μαργαρίτας κι «λύθηκαν» όλοι στα γέλια.

Ο Διονύσης έφτασε ένα βήμα πριν αλλά για μια ακόμη φορά «έφαγε τη σκόνη» της Μαργαρίτας και η πικρία φάνηκε στο πρόσωπό του.

«Χαίρομαι που είμαι στους τέσσερις», είπε απλά η Μαργαρίτα και ανέβηκε στον εξώστη αφού ήταν σίγουρη πως το πιάτο της θα έκανε τη διαφορά.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τα πιάτα δίχως ευρηματικότητα οδηγούν τους δημιουργούς τους, αναπόφευκτα, στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής, με ένα πιάτο του chef και αγαπημένου φίλου των κριτών, Θοδωρή Παπανικολάου, του chef, που «ζωγραφίζει»!

Ποιος ή ποια θα αποχαιρετήσει για πάντα το όνειρο της τετράδας στο MasterChef 5;Θα το δούμε στη συνέχεια.

Για τη ώρα δες τα εκπληκτικά tweets των φανατικών στη gallery που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved