Φως στο τούνελ: Πρωτιά για την Αγγελική Νικολούλη και τις έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νέρα
Media

Φως στο τούνελ: Πρωτιά για την Αγγελική Νικολούλη και τις έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νέρα

Πρώτο έκοψε το νήμα της τηλεθέασης το “Φως στο τούνελ” την Παρασκευή 21 Μαϊου

1.125.000 τηλεθεατές “καθηλώθηκαν” την Παρασκευή 21 Μαϊου, έστω και για 1 λεπτό, για να παρακολουθήσουν το “Φως στο τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη και όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις σε δύο πολύκροτες υποθέσεις.

Αυτό αποτυπώθηκε, άλλωστε, και στα ποσοστά τηλεθέασης αφού στο σύνολο κοινού σημείωσε 21,8% (υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης της σεζόν) και στο δυναμικό κοινό (18-54) 16,3%. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, για άλλη μία Παρασκευή, σε επιμέρους κοινό έφτασε το 30,7%.

Η εκπομπή έκανε εκ νέου επιτόπια έρευνα στην περιοχή του μυστηρίου σε μία προσπάθεια να συλλέξει στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα. Ακολούθησε τη διαδρομή που πιθανότατα πήραν οι δράστες σ’ έναν ερημικό, κοντινό δρόμο.

Κάμερα κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να στρίβει σ’ αυτό το δρόμο και μετά από δύο περίπου ώρες να επιστρέφει και να χάνεται με ταχύτητα.

Τι είπε στην Αγγελική Νικολούλη ο τραγικός σύζυγος…

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν θέλησε να βάλει ένα τέλος στις φήμες και τα σενάρια, που τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν, για το τι συνέβη μέσα στο σπίτι τους στην οδό Παναγούλη.

Έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η σύζυγός του.

Σε επικοινωνία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved