Το Πρωινό: Απίστευτη ατάκα προς Σκορδά - «Τζάμπα οι 1m followers που έχεις»
Media

Το Πρωινό: Απίστευτη ατάκα προς Σκορδά - «Τζάμπα οι 1m followers που έχεις»

Το Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά μπήκε για λίγο σε ρόλο ρεπόρτερ και χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram - Επικές ατάκες στο πλατό!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τη φετινή σεζόν έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τα media, είτε μέσα από τη νέα τους συνεργασία για το Πρωινό, είτε μέσα από τις επικές ατάκες του δημοσιογράφου προς την πρώην σύζυγό του.

Το πρωί της Τρίτης 25/5 η Φαίη και ο Γιώργος βρέθηκαν κανονικά στο πόστο τους, καλημερίζοντας τους τηλεθεατές του ANT1 σε ένα ακόμη Πρωινό. Η εκπομπή ξεκίνησε με όλα τα νεότερα για την βραδιά της eurovision και το επίμαχο πλάνο του νικητή της Ιταλίας το οποίο "φούντωσε" τις φήμες για τη χρήση ναρκωτικών στο green room του μουσικού διαγωνισμού.

Μετά τις σχετικές εξετάσεις και την επίσημη απάντηση στα media, ο Ιταλός τραγουδιστής έδωσε τέλος στα κακά σενάρια και τη φημολογία γύρω από το όνομά του. Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως έκανε τη δική της προσπάθεια προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τι πραγματικά συνέβη με το επίμαχο πλάνο της eurovision.

Η παρουσιάστρια του ANT1 αποκάλυψε πως μέσω μιας φίλης της στο instagram βρήκε τη μάνατζερ του τραγουδιστή, έστειλε ηχητικά μηνύματα, προσπάθησε να μιλήσει τηλεφωνικά, χωρίς ωστόσο να παίρνει καμιά απάντηση.

Ακούγοντας όλα τα παραπάνω ο Γιώργος Λιάγκας της απάντησε με χιούμορ: «Τζάμπα οι 1m followers που έχεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved