Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες αποκαλύψεις και το τεράστιο σοκ!
Media

Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες αποκαλύψεις και το τεράστιο σοκ!

Άγριες Μέλισσες: Η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία υποδύεται τη Δόμνα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 μιλάει για την εξέλιξη του ρόλου της, τον έρωτά της για τον Κωνσταντή που έληξε άδοξα αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής...

Η ηθοποιός μιλώντας για τις εξελίξεις στο Διαφάνι, κάνει πολλές αποκαλύψεις ενώ αναφέρεται και στα δύο μεγάλα σοκ που περνάει ο χαρακτήρας που υποδύεται...

- Η Δόμνα επιστρέφει στο Διαφάνι και τα όσα μαθαίνει τη συγκλο­νίζουν. Παίρνει τις απαντήσεις που θέλει;

«Η κατάσταση μπερδεύεται για­τί δεν είναι ξεκάθαρα ακόμη τα πράγματα. Μαθαίνει όμως πολλά που τη συγκλονίζουν, όπως το παρελθόν του πατέρα της, και έρχεται σε αρκετά μεγάλες συ­γκρούσεις και με την οικογένεια των Σεβαστών και με τον αδελφό της».

- Θα την αλλάξουν όλες αυτές οι αποκαλύψεις;

«Είναι ένα τεράστιο σοκ για εκεί­νη. Η Δόμνα, όμως, ήδη έχει αλ­λάξει σαν άνθρωπος. Έχει πάρει μια διαφορετική πορεία στη ζωή της. Όλο αυτό έχει ξεκινήσει από το χωρισμό της με τον Κωνσταντή, όπου μπήκε σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης για πρώτη φορά στη ζωή της. Από εκεί και πέρα, βι­ώνοντας πρωτίστως την απώλεια του πατέρα της και μαθαίνοντας μετά και όλα τα υπόλοιπα, έρχεται ακόμη ένα σοκ. Δεν είναι, όμως, αυτό που την αλλάζει ριζικά, αφού ήδη έχει μπει στο καράβι της αλ­λαγής. Σίγουρα πάντως θα αλλά­ξουν όλες οι ισορροπίες, σε σχέση με τον αδελφό της, με την Ανέτ και με όλους τους Σεβαστούς».

- Όλη αυτή η ιστορία την έκανε να πάρει τη ζωή στα χέρια της;

«Ναι, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά η Δόμνα θα ήταν ένα κακο­μαθημένο πλουσιοκόριτσο, που κάποια στιγμή θα παντρευόταν
έναν άνθρωπο και θα συνέχιζε τη ζωή της έτσι. Μετά το σοκ της
απώλειας του πατέρα της, που βιώνει, επιλέγει τη φυγή. Μέσα
από αυτήν τη φυγή τη βλέπουμε πλέον αλλαγμένη. Θα μπορούσα­
με να πούμε ότι κάνει τα πρώτα βήματα της χειραφέτησης της.
Πηγαίνει στην Αθήνα, βρίσκει δουλειά, οπότε σαφέστατα και
γίνεται ακόμη πιο δυναμική. Κι ίσως όλο αυτό είναι ένας προάγ­γελος για να αντιμετωπίσει αυτά που θα βρεθούν μπροστά της».

- Με τον Μελέτη θα προσπαθή­σει να κρατήσει την επαφή;

«Στην τελευταία τους συνάντηση τα δύο αδέλφια υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να έχουν επαφές. Επειδή, όμως, οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές, βλέπουμε τον Με­λέτη να έχει απομακρυνθεί, γιατί μαθαίνει πολλά άσχημα πράγματα για το παρελθόν. Οπότε α­ποφεύγει να μιλήσει στην αδελφή του. Ουσιαστικά, η Δόμνα επιστρέφει στο Διαφάνι γιατί έχει χάσει την επαφή με τον αδελφό της και δεν ξέρει τι γίνεται».

- Η Ανέτ θα μεσολαβήσει για να παραμείνουν κοντά τα δύο αδέλφια;

«Πάντα λειτουργεί ως εξισορρο­πητικός παράγοντας, ως γέφυρα, και είναι και το άτομο που εξαρχής προέτρεψε τον Μελέτη να κρατήσει σχέση με την αδελφή του, παρότι για την ίδια ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό, Σαφώς προσπαθήσει να συμβιβάσει τα πράγματα, αλλά πλέον βρισκόμαστε σε πολύ οξυμένες καταστάσεις. Οπότε θα εξαρτηθεί και από την αντίδραση της Δόμνας. Γιατί και η Δόμνα μπορεί να έχει πολύ έντονη αντίδραση προς την Ανέτ, όταν φτάσουμε στο σημείο να μαθευτεί η αλήθεια».

- Τον Κωνσταντή συνεχίζει να τον έχει στο μυαλό της;

«Ο Κωνσταντής ήταν η πρώτη της αγάπη, και αυτό, έτσι κι αλ­λιώς, δεν ξεχνιέται. Η Δόμνα δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει συ­ναισθηματικά στη ζωή της, οπότε πάντα μένει ένα ερώτημα -ίσως και ασυνείδητα, στο πίσω μέρος του μυαλού της- πώς θα ήταν τα πράγματα αν δεν την είχε χωρίσει. Μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποσαφηνιστεί για εκείνη. Τη χώρισε για μια άλλη γυ­ναίκα, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη το πρόσωπο. Πάντως, ως προς τον Κωνσταντή, θα δούμε να έχει μια πολύ μεγάλη κατανόηση. Νομίζω ότι τον αγάπησε πραγματικά- και όταν έχεις αγαπήσει κάποιον δεν μπορείς να τον μισήσεις».

- Στον 3ο κύκλο θα σας δούμε;

«Αυτό είναι κάτι που δεν γνωρί­ζω ακόμη. Σαφώς και θα ήθελα να δούμε την εξέλιξη αυτού του χαρακτήρα, γιατί θεωρώ ότι έχει "ζουμί", αλλά αυτό είναι στο χέρι των σεναριογράφων, που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους, και πώς θα περιπλέξουν τις ιστορίες. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα, είναι ότι η Δόμνα δεν πεθαίνει και σαφώς έχει μια πολύ ισχυρή σύνδεση με τη σειρά γιατί είναι αδελφή του Μελέτη. Αυτό βέβαια το λέω εγώ, σαν Νεφέλη, χωρίς να γνωρίζω αν θα είμαι στον τρίτο κύκλο ή όχι».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved