Άγριες Μέλισσες: Αιματοβαμμένο φινάλε! Η Μυρσίνη αποφασισμένη να σκοτώσει τις 3 αδελφές!
Media

Άγριες Μέλισσες: Αιματοβαμμένο φινάλε! Η Μυρσίνη αποφασισμένη να σκοτώσει τις 3 αδελφές!

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του βιβλίου του γιου της, η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να εξαφανίσει τις αδελφές Σταμίρη! 

Κωνσταντής και Νικηφόρος κάνουν ό,τι μπορούν για να τις προστατέψουν και φυσικά έρχονται σε άγρια κόντρα με τους γονείς τους. Η περιπέτεια της υγείας του Δούκα προσωρινά τον γλιτώνει από τη φυλακή, ενώ η Ανέτ αφήνει την τελευταία της πνοή και τον Μελέτη εντελώς μόνο πια και... ανεξέλεγκτο.

Σύντομα θα δούμε τα τελευταία συγκλονιστικά επεισό­δια της δημοφιλούς σει­ράς, που φυσικά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πλέον στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλε­κόμενους στα όριά τους. Η Μυρ­σίνη καταρρέει όταν διαβάζει το βιβλίο του Νικηφόρου και μαθαί­νει την αλήθεια για το θάνατο του πρωτότοκου γιου της.

Εκδίκηση

Έτρεφε μίσος για την Ασημίνα και τη Δράσω, τις οποίες δεν θε­ωρούσε αντάξιες νύφες για τους γιους της και φυσικά επειδή είναι αδελφές της φόνισσας Ελένης, όμως τώρα η Μυρσίνη μαθαίνει πως είναι κι εκείνες συνένοχες στη δολοφονία του Σέργιου.
Ότι τόσα χρόνια είχε στο σπίτι της, νύφη, την Ασημίνα, που της
έπαιζε θέατρο. Σε όλη της την οικογένεια... Αυτό είναι κάτι που
δεν το χωράει ο νους της. Θέλει να πνίξει τις τρεις αδελφές με τα
ίδια της τα χέρια, όμως προσπα­θεί να διατηρήσει την ψυχραιμία
της όσο γίνεται, γιατί ξέρει πως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος.
Ο άντρας της έχει ήδη μπλεξίμα­τα με το νόμο και δεν θέλει να
κατηγορηθεί και η ίδια για δολο­φονία. Ήδη είχε κινδυνέψει μια
φορά, όταν είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον Βόσκαρη, όσο η Ελένη ήταν στη φυλακή. Έ­τσι, τώρα προσπαθεί να διατη­ρήσει την ψυχραιμία της και να καταστρώσει ένα σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της...

Ο Δούκας, μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στο σπίτι του, αν και με περιοριστι­κά μέτρα. Η νοσηλεία του τον βοήθησε ώστε να αποφύγει τη σύλληψη κι έχει κάποιο περιθώ­ριο να οργανωθεί, εκτός φυλα­κής, μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του για το φόνο του Θέμελη. Μυρσίνη και Μελέτης διαφω­νούν για το αν θα πρέπει να μά­θει τώρα ο Δούκας την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου.

Την ίδια ώρα, οι αδελφές Σταμίρη προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν για να γλιτώσουν από την οργή της Μυρσίνης. Γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι το ξέσπα­σμα της θα είναι δυνατό... Το πρώτο που σκέφτονται, είναι να προστατέψουν το μικρό Σέργιο και ο καλύτερος τρόπος είναι να απομακρυνθεί από το χωριό. Έτσι, αποφασίζουν πως το κα­λύτερο μέρος για να βρίσκεται ο μικρός, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, είναι κοντά στον πατέρα του, στη Λάρισα. Εκεί θεωρούν ότι θα είναι ασφαλής.

H συνάντηση της Ασημίνας με τον Δούκα

Η Ασημίνα αποφασίζει να πάρει μόνη την κατάσταση στα χέρια της και να αντιμετωπίσει τον πεθερό της με τον οποίο είχαν πάντα μια περίεργη σχέση, που μπορεί να μη βασιζόταν στην αγάπη ή την αποδοχή, όμως υπήρχε ανάμεσά τους σεβασμός. Και ο Δούκας δεν την απογοητεύει... Άλλωστε, έχει αποδείξει ότι δεν αντέχει τους νταήδες με τις γυναίκες -και ξέρει ότι ο συγχωρεμένος γιος του ήταν τέτοιος-, ενώ, από την άλλη, βρίσκεται και ο ίδιος στριμωγμένος, κατηγορούμενος για μία δολοφονία αλλά και για μια άλλη που έγινε χρόνια πριν...

Κωνσταντής και Νικηφόρος εναντίον Δούκα-Μυρσίνης

Ο Νικηφόρος δεν έχει α­ντίρρηση να κρατήσει δίπλα του το γιο του, όμως δεν του αρκεί αυτό. Είναι απο­φασισμένος να προ­στατέψει την Ασημίνα, την οποία δεν έχει βγάλει από την καρδιά του, όσο και να μην την έχει συγχωρέσει, όπως ο Κωνσταντής τη Δρόσω. Μέσα του, αυτό που τον πονάει περισσότερο είναι ότι του έπαιζε για πολλά χρόνια θέατρο και δεν τον είχε εμπιστευτεί. Γνωρίζοντας, όμως, καλά μέχρι πού μπορεί να φτάσει η οργή των γονιών του, θέλει να προλάβει το κακό και να προστατέψει κι εκείνους, αλλά κυρίως την Ασημίνα. Μέσα σε όσα τον έχουν βρει τους τελευταίους μήνες, τουλάχιστον έχει κερδίσει έναν αδελφό! Από κοινού με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετί­σουν τους γονείς τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η τελευταία σκηνή...

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου γίνεται βράδυ... Ένα βράδυ δια­φορετικό από τα άλλα στο Διαφάνι, που τους βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελ­φές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους! Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος, και το ξημέρωμα θα βρει το χω­ριό να μετράει τις πληγές του... Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έ­χουν συγκλονίσει το χωριό...

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved