Survivor: Αλέξης Παππάς: Αυτά ήταν τα πιο οξύμωρα πράγματα που έζησε στο παιχνίδι!
Media

Survivor: Αλέξης Παππάς: Αυτά ήταν τα πιο οξύμωρα πράγματα που έζησε στο παιχνίδι!

Ο Αλέξης Παππάς έμεινε αρκετό καιρό μέσα στο Survivor και η αλήθεια είναι πως πέρασε πολύ δύσκολα! 

Ο ηθοποιός και πλέον πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μιλάει για όλες τις δύσκολες καταστάσεις και τα οξύμωρα πράγματα που βίωσε στον Μακρινό Άγιο Δομίνικο και ονοματίζει τους παίκτες του τελικού. Δείτε τι αποκάλυψε...

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο Survivor θέλατε ο κόσμος να γνωρίσει τον αληθινό Αλέξη και όχι ένα ρόλο. Πιστεύετε πως τα κατάφεραν; Και ποιος είναι τελικά ο αληθινός Αλέξης;

Στη ζωή μας είμαστε όλοι τα πάντα. Ανάλογα με τη στιγμή που βιώνουμε, προσαρμόζουμε το χαρακτήρα μας και μπορούμε να είμαστε καλοί, να αγαπάμε, να κλαίμε, να γελάμε, να φοβόμαστε, να γινόμαστε καυστικοί και άλλα πολλά.

Στην περίπτωση μου, μέσα στο παιχνίδι αποφάσισα να έχω ένα ρόλο πιο καυστικό στις συνεντεύξεις που έκανα, αλλά κατά τα άλλα ήμουν απολύτως ειλικρινής, και αυτό ήταν το πιο δυνατό μου όπλο στη στρατηγική που είχα, να λέω πάντα την αλήθεια!

Όλοι οι συμπαίκτες σας παραδέχτηκαν ότι παίζατε πολύ έξυπνα. Είχατε κάποια συγκεκριμένη στρατηγική από την αρχή ή απλώς αυτοσχεδιάζατε στην πορεία;

Η στρατηγική μου είχε δύο σκέλη. Το πρώτο ήταν η υπομονή και το δεύτερο το να λέω την αλήθεια τη στιγμή που συνέβαινε κάποιο περιστατικό και ποτέ ετεροχρονισμένα.

Η δική σας στρατηγική ποια διαφορά είχε από αυτήν του Τζέιμς, τον οποίο χαρακτηρίσατε «αγκάθι, που κανείς δεν μπορεί να διώξει»; Φαντάζομαι ότι και οι δυο κάνατε ό,τι μπορούσατε για να φτάσετε στη νίκη.

Η διαφορά ήταν ότι εγώ δεν σκεφτόμουν να φτάσω στον τελικό για να αποδείξω ότι είμαι νικητής, γιατί κανένας δεν μπορούσε να μου επιβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν σίγουρα. Κοιτούσα να ζω την κάθε στιγμή στο 100%. Και αυτό έκανα με απόλυτη επιτυχία. Για εμένα, αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και στη ζωή!

Ήταν έκπληξη η αποχώρησή σας από το παιχνίδι; Θεωρούσατε ότι θα υπερτερούσατε σε ψήφους σε σχέση με τον Ασημακόπουλο ή τον Τριαντάφυλλο;

Δεν περίμενα ότι ο Γιώργος Λιανός θα ανέφερε το όνομά μου το βράδυ της αποχώρησής μου.

Φεύγοντας, είπατε ότι μερικά από τα πιο οξύμωρα πράγματα στη ζωή σας τα ζήσατε στο Survivor! Ποια ήταν αυτά;

Το να κερδίζεις ένα έπαθλο φαγητού και να απολαμβάνεις την κάθε μπουκιά ενώ ταυτόχρονα βρέχει καταρρακτωδώς. Να είσαι φίλος με κάποιο συμπαίκτη σου και λίγες ημέρες μετά να τον βλέπεις να σε ψηφίζει. Να έχεις μαζί σου τις προμήθειες στα πρόχειρα καταλύματα, αλλά να μην μπορείς να μαγειρέψεις την ώρα που πεινάς, γιατί τυχαίνει να βρέχει και είναι αδύνατον να ανάψεις φωτιά.

Ποιους θέλετε να δείτε στον τελικό και ποιον να κερδίζει το έπαθλο;

Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψω ποιος θα νικήσει, γίνονται τόσες ανατροπές που είναι απίθανο να πέσω μέσα. Πιστεύω όμως ότι στον τελικό θα πάνε ο Ηλίας, ο Νίκος, ο Σάκης και η Μαριαλένα.

Έχετε κάνει σχέδια για τη ζωή μετά το Survivor;

Όχι, προς το παρόν μόνο σκέψεις και συζητήσεις για διάφορες προτάσεις.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved