Έρχεται το Survivor All Star; Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο: «Θα πάω προετοιμασμένη»
Media

Έρχεται το Survivor All Star; Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο: «Θα πάω προετοιμασμένη»

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star "Στη Φωλιά των Κου Κου" και ήταν... όλο αποκαλύψεις!

Το όμορφο μοντέλο παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και για την συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία "The Bachelor".

Η Κάτια Ταραμπάνκο μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη που ομολογουμένως δεν την περιμέναμε. Το Sirvivor All Star πρόκειται να έρθει στις οθόνες μας και ενδεχομένως να δούμε και το μοντέλο στο ριάλιτι με τους καλύτερους παίκτες.

Η ίδια μιλώντας για την φετινή συμμετοχή της στο Survivor είπε: «Πεινούσα πάρα πολύ! Νιώθω λες κι έχω φύγει έναν χρόνο από το Survivor. Μπράβο στα παιδιά που αντέχουν. Ο Ντάφυ είναι μαχητής. Τον βλέπεις και γελάς. Είναι σαν παιδί. Κάνει ό, τι θέλει. Με τον Ντάφυ τα είχαμε βρει και μιλούσαμε».

Για το Survivor All Star είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω πικρή γεύση που δεν είμαι εκεί, γιατί είμαι εδώ κι έχω κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Πήρα μια γεύση του τι είναι και υπάρχει το ενδεχόμενο αν γίνει “All star Survivor” να είμαι. Θα πάω προετοιμασμένη. Θα φάω πάρα πολύ και δεν θα δίνω το 100% μου».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved