Survivor: James και Μπάρτζης «έπαθαν» Βέλλη! Τα κιλά που πήραν λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους
Media

Survivor: James και Μπάρτζης «έπαθαν» Βέλλη! Τα κιλά που πήραν λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους

Survivor: Δεν κόλλησαν τυχαία οι τρεις τους. Μπάρτζης, James και Βέλλη, σαν να λέμε… ένα και το αυτό!

Οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor συναντήθηκαν πρόσφατα στο Βραχάτι Κορινθίας, εκεί από όπου και κατάγεται ο Νίκος Μπάρτζης.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μάλιστα και τη νέα της ανάρτηση αναβιώνοντας μια γλυκιά στιγμή από τον Άγιο Δομίνικο με τους συμπαίκτες της για το παιχνίδι. Το θέμα όμως στη νέα φωτογραφία που πόσταρε ο Νίκος Μπάρτζης είναι άλλο!

Θυμάσαι την ανάρτηση που είχε κάνει η Άννα Μαρία Βέλλη θέλοντας να μας δείξει πόσο πάχυνε μετά το ριάλιτι, ποστάροντας μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλιά;

Ε… το ίδιο έκαναν και τα δυο αγόρια.

Τόσο ο Νίκος όσο και ο James, μέσα στο ριάλιτι είχαν αδυνατίσει αρκετά, μετά την επιστροφή τους όμως, να τα γαλακτομπ0ούρεκα, να τα φαγητά… δεν ήθελε και πολύ. Ό, τι έχασαν, το ξαναπήραν και μάλιστα λίγο παραπάνω, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ στη φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην παίκτης.

Δες στη gallery τη φωτογραφία

Οι δύο κολλητοί πλέον, με τις πράξεις τους, τα λόγια τους αλλά και τη συμπεριφορά τους, έδειξαν πως αυτό που νιώθουν είναι αληθινό, κερδίζοντας χιλιάδες υποστηρικτές. Τους τελευταίους μήνες το διαδίκτυο γέμισε με σχόλια, όπως «Μακάρι να είχαμε όλοι μια τέτοια φιλία» και πολλά ακόμα, που τους έκαναν ένα αχτύπητο δίδυμο. Γι’ αυτό και μετά την αποχώρηση και του Νίκου Μπάρτζη, τα tweets όχι μόνο έπεσαν κατακόρυφα, αλλά παρότρυναν τον κόσμο να μη βλέπει πια «Survivor», αφού δεν έχει καμία αξία πια…

Φυσικά, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ, που παρακολουθούν τα πάντα και έχουν γνώση για όλα, δεν θα αφήσουν αυτήν ευκαιρία να τους ξεφύγει. Στα άμεσα σχέδιά τους είναι μια εκπομπή με τους δύο κολλητούς. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την εκπομπή να είναι ταξιδιωτική, αλλά να έχει και ένα κομμάτι ριάλιτι, δείχνοντας στο τηλεοπτικό κοινό πώς περνούν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, χωρίς να είναι στημένοι στην κάμερα. Να βγάζουν αληθινά συναισθήματα και να κάνουν ό,τι θα έκαναν αν ταξίδευαν οι δυο τους.

Ο Τζέιμς Καφετζής έχει μεγάλη εμπειρία στα ταξίδια, αφού μεγάλωσε με έναν πατέρα που ταξιδεύει απ’ άκρη σ’ άκρη όλη τη γη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved