Survivor: Η Κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο - Έτοιμη να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία!
Media

Survivor: Η Κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο - Έτοιμη να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία!

Survivor: Η ένωση των Ελλήνων και Τούρκων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι γεγονός, τουλάχιστον για σήμερα. Οι Κόκκινοι κέρδισαν ένα τεράστιο έπαθλο που θα θυμούνται για πάντα!

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα και τον αντικαθιστά με χρέη παρουσιαστή ο Ατζούν Ιλιτζαλί! Ο Γιώργος όμως δεν είχε ενημερώσει τους παίκτες είναι ότι… θα ξεκινήσει ελληνοτουρκική μάχη!

Οι Έλληνες και οι Τούρκοι συναντήθηκαν και υπήρξε μία μεγάλη ανατροπή! Ο Ατζούν δημιούργησε δύο νέες αντίπαλες ομάδες. Οι Κόκκινοι θα είναι με τους Κόκκινους και οι Μπλε με τους Μπλε.

Οι παίκτες του Survivor διαγωνίστηκαν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης και όλοι αγωνίστηκαν για το τεράστιο έπαθλο που τους περίμενε.

Όσον αφορά το έπαθλο, η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο του Survivor θα φύγει κατευθείαν από την παραλία και θα μεταφερθεί στη βόρεια μεριά του νησιού για να κάνουν ράφτινγκ. Αμέσως μετά θα κάνουν πικ νικ και θα μεταβούν σε μια πολυτελή βίλα για να διανυκτερεύσουν εκεί και θα τους δοθούν κινητά για να φωτογραφηθούν σέλφι και η καλύτερη σέλφι έπειτα από την κριτική επιτροπή που θα επιλέξει ο Ατζούν για να κρίνει θα πάρει ένα έπαθλο για την Ελλάδα και την Τουρκία!

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο αυτό έπαθλο ήταν η Κόκκινη ομάδα με τελικό σκορ 10-9. O Σάκης Κατσούλης χάρισε τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του και έτσι εξασφάλισαν την νίκη!

Δείτε το βίντεο με την νίκη τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved