Συγκλονίζει η Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε ότι πριν δυο χρόνια κόντεψε να πεθάνει
Media

Συγκλονίζει η Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε ότι πριν δυο χρόνια κόντεψε να πεθάνει

Η Σόφη Ζαννίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, και μίλησε για την κόρη της Φιόνα Τζαβάρα, τους γονείς της που ήταν ηθοποιοί, τις συνεργασίες με τα ιερά τέρατα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και αποκάλυψε τι της συνέβη πριν δύο χρόνια και κόντεψε να πεθάνει.

«Είμαι 70 χρονών και 3 ημερών και νιώθω υπέροχα. Δεν παίρνω κανένα χάπι, δεν έχω κανένα πόνο. Είμαι ευτυχισμένη. Γεννήθηκα από θεατρίνους γονείς σε περιοδεία. Δεν είχα ποτέ μόνιμη κατοικία και ήθελα να κάνω οικογένεια.» είπε χαρακτηριστικά η Σόφη Ζαννίνου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Και τόνισε: «Τρία πράγματα πόθησα στη ζωή μου ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο, ένα σπίτι και μια οικογένεια. Τελικά τα κατάφερα!»!

Για τους γονείς της που ήταν ηθοποιοί ανέφερε: «Η μητέρα μου Τζένη Ζαννίνου ήταν θεατρική ηθοποιός αλλά την καπέλωσε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε ελληνικές ταινίες. Ήταν συγχρόνως πολύ σκληρός αλλά και πολύ γλυκός. Όταν γεννήθηκα στεναχωρήθηκε που ήμουν κορίτσι και με μεγάλωσε σαν αγόρι.»!

Μίλησε και για τις συνεργασίες της με τα ιερά τέρατα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου: «Ο Θανάσης Βέγγος, ήταν ο πιο γλυκός, ο πιο δημοκρατικός και ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Η Αλίκη με κάλεσε στο σπίτι της και μου έδωσε όλους τους στίχους και τα ρούχα από την Εβίτα και μας βοήθησε με τον Βλασση Μπονάτσο να στήσουμε την παράσταση στη Φαντασία.»!

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, δήλωσε: «Δυστυχώς στην εποχή μας έχει πάψει να είναι ακριβό το σεξ. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια σεξουαλική πείνα. Εγώ αν ήμουν άντρας θα ντρεπόμουν. Εγώ είχα συνεργαστεί με έναν από τους «πρωταγωνιστές» αυτής της ιστορίας και μου είχε φερθεί άψογα. Έπεσε από τα σύννεφα για αυτόν γιατί για τους άλλους κάτι είχαμε ακούσει…»!

Και υπογράμμισε: «Πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν, μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορονοϊός και έκανα εξέταση αλλά δεν ήταν και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει. Αν φύγω να ξέρεις τι να κάνεις.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved