Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που δεν περιμέναμε!
Media

Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που δεν περιμέναμε!

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή Το Πρωινό.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, όπως ανέφεραν το Σαββατοκύριακο τα δημοσιεύματα, βρίσκεται ανάμεσα σε δύο εκπομπές που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, η μία είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, εάν ο Κώστας Τσουρός αποχωρίσει, όπως λέγεται. H σχέση του Δημήτρη με τη Ναταλία είναι πολύ καλή και η χημεία τους δεδομένη.

Το δεύτερο «στρατόπεδο» που συζητά είναι αυτό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega όπου ο παρουσιαστής θα μπορούσε να έχει μία θέση και αν θυμάστε καλά η παρουσιάστρια του είχε κάνει πρόταση on air και είχε έρθει σε δύσκολη θέση… Η Ελένη και ο Δημήτρης έχουν χημεία και η λαμπερή παρουσιάστρια τον θέλει στη νέα της εκπομπή!

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης (26-05) μέσα από το Πρωινό έκανε μια ανακοίνωση για τον συνεργάτη της, που δεν περιμέναμε. «Για να μη γίνουν αύριο παρεξηγήσεις επειδή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα λείπει αύριο, να πούμε ότι έχεις ένα προγραμματισμένο χειρουργείο», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Μην πουν ότι έφυγες νωρίτερα από τον ΑΝΤ1, μια ώρα αρχύτερα. Εγώ το λέω ευθέως. Αφού αυτό υπαινίχθηκες».

«Είναι θέμα υγείας», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη έκλεισε το θέμα αναφέροντας: «Αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι κάτι που έπρεπε να γίνει προγραμματισμένα».

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved