Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη βάζει φωτιά και σπέρνει τον θάνατο
Media

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη βάζει φωτιά και σπέρνει τον θάνατο

Οι Άγριες μέλισσες ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες και οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές. Η Μυρσίνη θέλει να κάψει ζωντανές τις Σταμίρη.

Ο θάνατος του Σέργιου Σεβαστού από τα χέρια των τριών αδελφών Σταμίρη άλλαξε για πάντα τη ζωή τους και μέχρι και στον δεύτερο κύκλο είδαμε να επηρεάζει την ευτυχία τους. Ωστόσο, στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤΙ, συμβαίνει κάτι που αναμένεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο εκδίκησης και αίματος. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η Μυρσίνη μαθαίνει ηώς ο Σέργιος έφυγε από τα χέρια και των τριών αδελφών Σταμίρη και είναι σοκαρισμένη. Διαβάζει το βιβλίο του Νικηφόρου και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια.

Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όρια τους. Η Μυρσίνη, ύστερα από όσα έμαθε, καταρρέει με τα ψέματα που έλεγαν τόσα χρόνια τόσο η Ελένη όσο και η Δρόσω. Ενώ πιο έντονο μίσος νιώθει για την Ασημίνα, η οποία μπήκε σαν νύφη στο σπίτι τους και έζησε ανάμεσα τους για επτά χρόνια. Αποφασίζει, όμως, να μην ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της, αλλά να κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκηση της. Δεν της αρκεί που η Ελένη μπήκε φυλακή και βασανίστηκε. Θέλει να πληρώσουν και οι τρεις με την ίδια τους τη ζωή για τον φόνο του Σέργιου και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η υγεία του Δούκα επιδεινώνεται και αυτό φρενάρει για λίγο τα Ο Δούκας, μετά την περιπέτεια τι του, επιστρέφει στο σπίτι του, αν και περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικάσει τον φόνο του Θέμελη, καθώς μετά τις μαρτυρίες της Ανέτ και της Πηνελόπης δε μπορεί πια να πείσει κανέναν πως είναι αθώος. Η Μυρσίνη, μπροστά στο δίλημμα αν θα του αποκαλύψει τα όσα έμαθε, συγκρούεται τον Μελέτη. Ωστόσο, αποφασίζει να συσπειρωθεί με τον άντρα της και του αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια όσα έμαθε για τον φόνο του πρωτότοκου γιου τους. Ο Δούκας τε θολώνει από μίσος για τις τρεις αδελφές και ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή μαθαίνουν πως οι γονείς τους γνωρίζουν πια την αλήθεια.

Μέλημα τους, όμως, είναι να προλάβουν οι τρεις αδελφές να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται πριν το μίσος της Μυρσίνης παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για λίγες μέρες, για να είναι ασφαλής. Και αυτή η κίνηση τους θα αποδειχθεί σωτήρια για το μικρό αγόρι, καθώς η Μυρσίνη ετοιμάζει την πιο σκληρή επίθεση για εκείνες. Εν τω μεταξύ, η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα και η οργή τους πια δεν μπορεί με τίποτα να καταλαγιάσει.

Τότε, π Ασημίνα πηγαίνει μόνη να αντιμετωπίσει τον Δούκα. Εκείνος, όμως, είναι εξοργισμένος μαζί της, καθώς τόσα χρόνια προσπαθούσε να την προστατεύσει και την έβαλε στην οικογένεια του μην μπορώντας να φανταστεί πως και εκείνη σκότωσε τον γιο του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ, ενώ η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Το βράδυ τους βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να μείνουν στο πλευρό τους προκειμένου να τις προστατεύσουν. Οι επόμενες ώρες είναι μαρτυρικές.

Η Μυρσίνη έχοντας στο πλευρό της τον Μελέτη αρχίζουν την εκδίκηση τους. Βάζουν φωτιά θέλοντας να κάψουν ζωντανές τις αδελφές Σταμίρη, χωρίς να μπορούν να φανταστούν τις τραγικές συνέπειες της πράξης τους. Η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του. Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος, καθώς κάποιος αφήνει την τελευταία του πνοή εξαιτίας της εκδικητικής μανίας της Μυρσίνης. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό και όλοι ζητούν δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved