Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι απόψε οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη
Media

Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι απόψε οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Μεσάνυχτα: Μια ακόμη εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη με εκλεκτούς καλεσμένους θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης (26-05) .

Απόψε, στη 01:10, τα “Μεσάνυχτα” φιλοξενούν τη Μαρία Σταματέρη σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια θυμάται πως ξεκίνησε στο χώρο της δημοσιογραφίας γεμίζοντας το βιογραφικό της με σπουδαίες συνεντεύξεις από κορυφαίες προσωπικότητες της χώρας και περιγράφει τη γνωριμία της και τη θυελλώδη σχέση της με τον Σταμάτη Μαλέλη. Εξομολογείται πως βίωσε τον ξαφνικό χαμό ενός συντρόφου της από τροχαίο, δηλώνει μετανιωμένη που δεν έκανε δεύτερο παιδί, αλλά και πολύ ερωτευμένη με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της.

Ο συγγραφέας των best seller αυτογνωσίας, Στέφανος Ξενάκης, μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για το δικό του προσωπικό δρόμο προς την επιτυχία.
Εξηγεί πως μια επαγγελματική δυσκολία και η οικονομική καταστροφή τον οδήγησαν στο ταξίδι της αυτογνωσίας με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς βιβλίων αυτοβελτίωσης.
Ο Στέφανος Ξενάκης πέρα από τις εξομολογήσεις του μας κάνει δώρο και μια εποικοδομητική κουβέντα γύρω από την ευτυχία των ανθρώπων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved