Έλα στη θέση μου: Συμμαχία - φωτιά Κέντρας και Φαίης εναντίον του Βλάσση
Media

Έλα στη θέση μου: Συμμαχία - φωτιά Κέντρας και Φαίης εναντίον του Βλάσση

Έλα στη θέση μου: H Φαίη μπορεί να πήγε, πρόσφατα, στην Ευρώπη για να κάνει μία νέα αρχή, ωστόσο δεν παύει να μας απασχολεί με τα κατορθώματα της. 

Κυρίως σε ό,τι αφορά την υπόθεση με τα κλεμμένα χρήματα του Βλάση για τα οποία έχει ανάγκη τη βοήθεια του Δαμιανού και της Κέντρας. Έχοντας καταστρώσει ένα σχέδιο, ζητάει από τους δύο τελευταίους να συναντηθούν κρυφά. Εκεί ο Δαμιανός θα παραδώσει στην Κέντρα μία επιταγή, πρόκειται για τα λεφτά του Βλάση, και η πάμπλουτη αριστοκράτισσα θα αναλάβει να τη στείλει σε ένα μέρος που θα της εκμυστηρευτεί.

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Βλάσης αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αναλαμβάνει δράση. Κρύβεται στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Δαμιανού και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να τον αιφνιδιάσει. Μόνο που π Κέντρα ακούει κάτι περίεργους ήχους και συνειδητοποιεί ότι στην επίμαχη συνάντηση δεν είναι μόνοι τους, οπότε φεύγει άρον άρον. Στη διαδρομή ενημερώνει σχετικά τη Φαίη, π οποία γίνεται έξω φρενών και, χωρίς να χάνει χρόνο, επικοινωνεί με τον Δαμιανό.

Αφού τον κατηγορεί για λανθασμένους χειρισμούς, που παραλίγο να τινάξουν στον «αέρα» την επιχείρηση, τον απολύει με συνοπτικές διαδικασίες. Λίγη ώρα μετά, η Κέντρα επιστρέφει στην έπαυλη και ψάχνει ένα ασφαλές μέρος προκειμένου να κρύψει την επιταγή με τα κλεμμένα χρήματα του Βλάση, μέχρι να την παραδώσει στη Φαίη. Και αυτό το βρίσκει πίσω από ένα χαλασμένο πλακάκι στο εκκλησάκι. Για αυτή την εξέλιξη ενημερώνει λεπτομερώς την τελευταία, καθησυχάζοντας την για το σχέδιο τους. Δηλαδή, ότι πλέον δεν κινδυνεύει και μπορεί να βασίζεται σε εκείνη για οτιδήποτε κι αν χρειαστεί.

Το βράδυ, όμως, η Βάνα, τελειώνοντας τις δουλειές στην έπαυλη, πηγαίνει στο εκκλησάκι. Βλέπει το χαλασμένο πλακάκι και παραξενεύεται ιδιαίτερα. Χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, βρίσκεται μια ανάσα από το να ξετρυπώσει την επιταγή. Μόνο που γίνεται αμέσως αντιληπτή από την Κέντρα, η οποία σπεύδει από σημείο και προσπαθεί να την πείσει να μην ασχοληθεί μες στη νύχτα με το πλακάκι.

Όπως και γίνεται. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, όταν η Κέντρα πηγαίνει στο εκκλησάκι για να βεβαιωθεί ότι δεν έχει πειραχτεί το πλακάκι και κυρίως η επιταγή που βρίσκεται πίσω απ' αυτό, την ανακαλύπτει τυχαία ο Ζούβας. Εκείνος, φυσικά, εκμυστηρεύεται στη Σύλβια και στη Βάνα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο εκκλησάκι και οι δύο τελευταίες φαίνεται να είναι διατεθειμένες να λύσουν το μυστήριο, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved