Αγγελική: Η Αθηνά θυσιάζει την ευτυχία της για την Αγγελική και την Δανάη
Media

Αγγελική: Η Αθηνά θυσιάζει την ευτυχία της για την Αγγελική και την Δανάη

Αγγελική: Η Αθηνά είναι αποφασισμένη να μάθει εάν η Δανάη είναι κόρη ενός από τους γιους της της και γι' αυτό κάνει κρυφά απ' όλους τεστ DNA.

Όπως θα δούμε, στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA τα αποτελέσματα βγαίνουν, αλλά εκείνη δεν τα μοιράζεται με κανέναν. Ωστόσο, θυσιάζει την προσωπική της ευτυχία προκειμένου να προστατεύσει την Αγγελική και τη Δανάη.

Μπορεί ο Δημήτρης να έμαθε μαζί με την Αθηνά και τον Παύλο πως η Αγγελική είναι η Μαργαρίτα, ωστόσο, η μητέρα του δεν του αποκάλυψε πως π Δανάη είναι η κόρη της νοσοκόμας. Όπως θα δούμε, όμως, στα επόμενα επεισόδια ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια, ενώ η Αθηνά ανακαλύπτει και ποιος είναι ο πατέρας της εγγονής της. Όλα αρχίζουν όταν η τελευταία, κρυφά απ' όλους, κάνει τεστ DΝΑ στη Δανάη προκειμένου να μάθει εάν κάποιος οπό τους Νικόλα, Δημήτρη και Παύλο είναι πατέρας της κοπέλας. Η αγωνία της μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα είναι μεγάλη, ενώ προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της με όσα συμβαίνουν, αλλά και να διαφυλάξει πως ο Δημήτρης δεν θα επιχειρήσει να κάνει ξανά κακό στην Αγγελική.

Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της τελευταίας έχει κάνει τη γυναίκα καχύποπτη με όλους. Μάλιστα, όταν ο Αντώνης επισκέπτεται την Αθηνά με πρόφαση την περιπέτεια της Αγγελικής, εκείνη του φέρεται ψυχρά και η στάση της τον απογοητεύει. Τα μυαλό της, όμως, είναι μόνο στα αποτελέσματα, τα οποία και φτάνουν στα χέρια της. Η γυναίκα, λοιπόν, μαθαίνει για την πατρότητα της Δανάης, αλλά είναι αποφασισμένη να μην το πει ποτέ σε κανέναν από τους γιους της. Την ίδια στιγμή, προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να τη βοηθήσει να απαλλάξουν τον Στέφανο από τα καθήκοντα του στην επιχείρηση, αν και ο άντρας κάνει μία πρόταση στον Μιχάλη. Ο τελευταίος αιφνιδιάζεται απ' όσα του προτείνει ο Στέφανος και ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί, καθώς ακόμη δεν ξέρει εάν θέλει ή όχι να μείνει στο κτήμα.

Την επόμενη μέρα, η Αθηνά αποφασίζει να αποκαλύψει στην Αγγελική ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης και εκείνη είναι σοκαρισμένη. Εν τω μεταξύ, η Τζένη ζητάει από τη Σοφία να συναντηθούν και της εξομολογείται πως ο Παύλος στο παρελθόν βίασε τη Μαργαρίτα. Τότε η γυναίκα αποφασίζει να διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του, ενώ καταφεύγει στον Νικόλα ζητώντας του να της πει αν είναι αλήθεια όσα της είπε η Τζένη για τον βιασμό. Από την άλλη, ο Παύλος μοιράζεται με την Αθηνά τις υποψίες του ότι η Τζένη έχει μάθει από την Αγγελική την αλήθεια για τον βιασμό, αλλά η γυναίκα δεν δίνει σημασία στην ανησυχία του, καθώς αυτό που την απασχολεί είναι να βρουν τρόπο να αναλάβουν μαζί την επιχείρηση.

Λίγο μετά, ο Μιχάλης λέει στην Αγγελική για την πρόταση που του έκανε ο Στέφανος και σαστίζει γιατί είναι η πρώτη φορά που δεν την έχει συμβουλευτεί πριν κάνει κάτι. Ακόμη, ο Μιχάλης μαθαίνει από εκείνη το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας, καθώς και την απόφαση της να παραμείνει στο κτήμα μέχρι να ολοκληρώσει αυτό για το οποίο ήρθε. Τα αποτελέσματα του τεστ, όμως, μαθαίνει και ο Δημήτρης, καθώς ανακαλύπτει τυχαία τον φάκελο με τις απαντήσεις. Ο τελευταίος γνωρίζει πια ότι η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής, εξοργίζεται ακόμη περισσότερο μαζί της και ανακοινώνει στη μητέρα του ότι πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα με τον τρόπο που εκείνος ξέρει.

Η Αθηνά είναι κάθετα αρνητική, αλλά αυτός δεν ακούει τίποτα, θέλει να τον εμποδίσει, όμως, και προκειμένου να τα καταφέρει κάνει μια συμφωνία μαζί του αρκετά δελεαστική, καθώς θυσιάζει την προσωπική της ευτυχία. Έτσι συναντάει τον Αντώνη και του ζητάει να χωρίσουν. Αργότερα, ο Δημήτρης ξεσπάει ακόμη μία φορά στην Κατερίνα και εκείνη ξαφνιάζεται με την απότομη συμπεριφορά του απέναντι της.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved