Ποιες τηλεοπτικές σειρές συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν;
Media

Ποιες τηλεοπτικές σειρές συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν;

Οι υπεύθυνοι των καναλιών βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση του προγράμματος που θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022. 

Ωστόσο, έχουν αποφασίσει ήδη για τις 7+1 ελληνικές σειρές που θα συνεχίσουν να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές...

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονα π στροφή των καναλιών όχι μόνο στα ριάλιτι, αλλά και στην ελληνική μυθοπλασία, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο παραγωγής. Ανάλογα με την πορεία που παρουσίασαν στους πίνακες τηλεθέασης, αποφασίστηκε ποιες σειρές θα συνεχίσουν, ακόμη μία χρονιά, να κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Ας τις δούμε, όμως, αναλυτικά...

«Άγριες Μέλισσες»

Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσές», σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, μετά τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που κοτέγραψε και φέτος, πήρε το... εισιτήριο για τρίτη χρονιά Η ιστορία, μάλιστα, θα διαδραματίζεται την περίοδο της χούντας με περισσότερα κοινωνικό και πολιτικά μηνύματα. Ακόμη, όπως είναι φυσικό, θα υπάρξουν αλλαγές στο καστ.

«Ήλιος»

Η καθημερινή δραματική σειρά «Ήλιος», σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη, ξεκίνησε δει-ην πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης, γρήγορα απέκτησε μεγαλύτερη δύναμη, γεγονός που οδήγησε τον σταθμό και την εταιρία παραγωγής σε συμφωνία για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Σε αυτή τη σειρά, επίσης θα υπάρξουν αλλαγές στο καστ, με τον 30 Αλμπάνη, τον Μάριο Αθανασίου κ.ά. να υποχωρούν.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Η αγαπημένη κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», σε σενάριο Έλενας Γολωμού, Παναγιώτη Χριστόπουλου, Σάρας Γανωτή κ.ά. και σκηνοθεσία Διονύση Φέρεντίνου, κατάφερε σε μία δύσκολη σεζόν για τον σταθμό να κάνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, ύστερα από συσκέψεις επί συσκέψεων, δόθηκε το «πράσινο φως» για ένατη σεζόν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το καστ παραμένει ίδιο, αλλά ενισχύονται οι έκτακτες εμφανίσεις.

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Η καθημερινή κωμωδία «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ήταν η πρώτη σειρά που σηματοδότησε την επιστροφή της ΕΡΤ1 στη μυθοπλασία, με το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά. Γι' αυτόν τον λόγο, μάλιστα, πήρε παράταση επεισοδίων για τη φετινή σεζόν, αλλά και το «πράσινο φως» για του χρόνου. Ως είθισται σε πολλά σίριαλ που προβάλλονται καθημερινά, θα δούμε αλλαγές στο καστ. Η πρώτη αποχώρηση είναι αυτή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

«Τα καλύτερά μας χρόνια»

Η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας, σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη - Κατερίνας Μπέη και σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Παπουτσάκη - Μελέτη Ηλία, επίσης κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασής. Γι' αυτόν τον λόγο, λοιπόν, θα συνεχίσει και του χρόνου, με την ιστορία να περνάει στην εποχή της μεταπολίτευσης και νέους ήρωες να επηρεάζουν την καθημερινότητα της οικογένειας Αντωνόπουλου.

«Η τούρτα της μαμάς»

Η κρατική συχνότητα θα κεράσει, ακόμη μία χρονιά, την πιο γλυκιά «Τούρτα της μαμάς», σε σενάριο Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία του πρώτου, με το πρωταγωνιστικό καστ να παραμένει ίδιο. Έτσι, από τον ερχόμενο Οκτώβριο, θα δούμε ακόμη περισσότερες ιστορίες, αλλά και έκτακτες εμφανίσεις γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών.

«Έρωτας με διαφορά»

Το STAR, έπειτα από απουσία ετών, επέστρεψε στη μυθοπλασία με την αισθηματική κομεντί «Έρωτας με δια-φορά», σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα - Δήμητρας Σακαλή και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη. Η σειρά, σημειώνοντας ικανοποιητικά νούμερο τηλεθέασης, πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Σε αυτόν δεν θα δούμε να αποχωρούν, αλλά να προσθέτονται νέα πρόσωπα όπως ο Κωνσταντίνος Παννακόπουλος, η Νίκη Βακάλη κ.ά.

«Ζακέτα να πάρεις»

Η κωμική σειρά «Ζακέτα να πάρεις», σε σενάριο Νίκου Μήτσα -Κωνσταντίνος Γιοχαλή και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, με τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόνιαννη, Φωτεινή Μπαξεβάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μπήκε τελευταία στην τηλεοπτική αρένα. Παρ' όλα αυτά, όμως, έχει ικανοποιήσει, πέρα από τα στελέχη της ΕΡΤ, τους τηλεθεατές, οπότε εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχιστεί του χρόνου με νέα επεισόδια.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved