Δήμητρα Στογιάννη: «Χαίρο­μαι που βγήκαν τα θύματα και αποκάλυψαν όσα βίωσαν»
Media

Δήμητρα Στογιάννη: «Χαίρο­μαι που βγήκαν τα θύματα και αποκάλυψαν όσα βίωσαν»

Η Δήμητρα Στογιάννη μιλάει από καρδιάς για όλα... 

Ο ξεχωριστός ρόλος της παπαδιάς, που επανέρχεται στον Πλάτανο, αναστατώνοντας τη ζωή των κατοίκων, αλλά και διαταράσσοντας την ισορροπία μεταξύ της Κικής και του ιερέα του χωριού. Η μοναδική συνεργασία της με την Πηνελόπη Πιτσούλη.

Ο Σάκης Μπουλάς, ο εργασιακός εκφοβισμός στο θέατρο, αλλά και όλα όσα την έχουν διδάξει τα παιδιά της. Η Δήμητρα Στογιάννη μιλά από καρδιάς…

Στα επεισόδια που θα προβληθούν στις αρχές της επόμενης σεζόν θα ερωτευθεί τον Θοδωρή, δίνονται ακόμα και το διαζύγιο στον παπά, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη νέα της σχέση.

Όντως, αυτό είναι ένα ωραίο spoiler, αλλά θα συμβεί αρ­γότερα. Προς το παρόν οι θε­ατές θα δουν την Αγγέλα να εισβάλει σαν οδοστρωτήρας στο χωριό. Η τύχη θα είναι με έναν τρόπο με το μέρος της γιατί μαθαίνει από την ψυχο-μάνα της, τη Μάρμω, που τη φιλοξενεί, το μυστικό για τις τρούφες. Έτσι θα αρπάξει μία ακόμα ευκαιρία.

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Πηνελόπη Πιτσούλη;

Εξαιρετική. Με την κυρία Πι­τσούλη έχουμε παίξει στο «Αυστηρώς κατάλληλο». Ήταν μια υπέροχη συγκυρία. Αγα­πηθήκαμε πολύ. Εδώ έχου­με μια ακόμα ουσιαστική σχέ­ση. Η Αγγέλα είναι συνέχεια της Μάρμως. Έχει πάρει την τρέλα, τη δύναμη, τον τσα­μπουκά της. Είναι πολύ ωραία η σχέση που υπάρχει ανάμε­σα σε αυτούς τους δύο χαρα­κτήρες.

Ένας ακόμα άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκες και συνδεθήκατε κατά τη διάρκεια των δύο ετών που βρεθήκατε στα τηλεοπτικά πλατό ήταν ο Σάκης Μπουλάς. Τι κρατάς από εκείνον;

Ήταν ένας πολύ ωραίος, στοργικός άνθρωπος, μια πολύ καλή παρέα. Θα τον χαρακτήριζα τζέντλεμαν.

Εδώ και τρεις μήνες έχει έρθει στη δημοσιότητα μια σειρά καταγγελιών συναδέλφων σου αναφορικά με τον εργασιακό εκφοβισμό στο χώρο του θεάτρου. Συνέβη ποτέ κάτι αντίστοιχο κατά τη διαδρομή σου;

Δεν μου συνέβη κάτι πολύ τρανταχτό. Μάλλον ήταν θέμα τύχης. Όλα αυτά είναι πολύ δυσάρεστα. Υπάρχει παράνοια σε όλους τους χώρους. Χαίρο­μαι που βγήκαν τα θύματα και αποκάλυψαν όσα βίωσαν και εύχομαι στο μέλλον να ελαχι­στοποιηθεί αυτό το φαινόμενο.

Έχεις ένα γιο επτά ετών και μία κόρη έξι. Πόσο έχουν αλλάξει τη ζωή σου τα παιδιά;

Ραγδαία. Έχει διαφοροποιηθεί πλήρως η ζωή μου. Έχω πε­ριορίσει τις προσωπικές εξό­δους και δουλειές. Είμαι εξαι­ρετικά επιλεκτική. Κάνω αυτό που με εκφράζει και με καλύ­πτει απόλυτα - καλλιτεχνικά και οικονομικά. Προτεραιότη­τα μου αποτελούν πάντοτε η οικογένεια και τα παιδιά μου.

Τι σε έχουν διδάξει τα παιδιά σου;

Βλέπω τον εαυτό μου μέσα από εκείνα. Ειδικά στο γιο μου που μου μοιάζει αρκετά στο χαρακτήρα, παρατηρώ πολλά στοιχεία του που τα αναγνω­ρίζω στον εαυτό μου. Με μα­θαίνω, νομίζω, καλύτερα μέσω των παιδιών μου. Εισπράττω αδιαπραγμάτευτη αγάπη και αυτό είναι απερίγραπτο, μονα­δικό, θεϊκό!

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved