Η τούρτα της μαμάς: Η νύφη το ’σκασε από το σπίτι των Πετραλώνων
Media

Η τούρτα της μαμάς: Η νύφη το ’σκασε από το σπίτι των Πετραλώνων

Η τούρτα της μαμάς: Σε πεδίο μάχης μετατρέπεται το τραπέζι που κάνει η Ευανθία στο νεαρό καθηγητή της σχολής της, τον Παυλή και στην υποψήφια μέλλουσα γυναίκα του - Όσα θα δούμε αυτή την Πέμπτη στην τηλεοπτική σειρά...

Η κουμπαριά της Ευανθίας με τον αγαπημένο της νέο καθηγητή από τη σχολή της δεν θα έβρισκε εμπόδια μόνο από τη μνημειώδη τσιγκουνιά του Τάσου, αλλά και από τη φερόμενη ως νύφη. Και όλα στην αρχή φαίνονταν τόσο απλά και τόσο κανονικά, που απορούσες αν όλα αυτά συνέβαιναν στο σπίτι των Πετραλώνων.

Επειδή, όμως, δεν θα μπορούσε να βγει από τη συνήθειά της η οικογένεια Βασίλαινα, όπου ένα απλό τραπέζι χρειάζεται μια μικρή σπίθα για να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, η κατάσταση δεν θα αργούσε να ξεφύγει.

Και, μάλιστα, από την πολύ αρχή, κάπου εκεί μεταξύ καθορισμού ημερομηνίας του γάμου και των αστείων λεπτομερειών που συνδέονται με το μυστήριο… Μάλλον γιατί όλοι υπολόγιζαν χωρίς τη νύφη, που αποφασίζει να το σκάσει λίγο πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας…

Ως guest εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς στον ρόλο του Παυλή και η Δανάη Παππά στον ρόλο της Ζέτας.

Η σειρά μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, στις 23:00, και μετά τη μετάδοσή της από την ΕΡΤ1 είναι διαθέσιμη στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved