Survivor: Έξαλλος ο Ασημακόπουλος με Σάκη: «Μας έδωσες απλά το χέρι και πήρες τους Τούρκους αγκαλιά»
Media

Survivor: Έξαλλος ο Ασημακόπουλος με Σάκη: «Μας έδωσες απλά το χέρι και πήρες τους Τούρκους αγκαλιά»

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε ανοιχτά κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου μόνο που εκείνος είχε μια αποστομωτική απάντηση μετά την... προκλητική συμπεριφορά του

Άνω - κάτω για άλλη μια φορά, οι παίκτες του Survivor. Στο στόχαστρο ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος δέχτηκε τα... πυρά από τον Σάκη Κατσούλη και τον Τριαντάφυλλο για την έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor 4 ο Σάκης και η Μαριαλένα εξέφρασαν ανοιχτά το παράπονό τους προς τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Με τον Τριαντάφυλλο έχει μια αντιπαράθεση. Με εμένα και τη Μαριαλένα, τι έχει και δεν λέει ούτε "Καλημέρα"; Εμένα προσωπικά, από τη μέρα που με ψήφισε δεν μου λέει και "Καλημέρα", που δεν του είπα τίποτα, χωρίς λόγο... Περνάει από δίπλα, ο Κόρο είπε "Καλημέρα", ο Ηλίας είπε "Καλημέρα", του μίλησε, αλλά αυτός τίποτα. Εμένα προσωπικά γιατί μου κρατάει κακία;» είπε ο Σάκης.

Σύντομα τα παραπάνω φτάσανε στα αυτιά του Γιώργου Ασημακόπουλου. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να λύσουν την παρεξήγηση, μόνο που κουβέντα τους δεν οδήγησε πουθενά. Σάκης και Γιώργος ήρθανε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριαλένα να βρίσκονται στο πλευρό του πρώτου.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα, επειδή δεν ψήφισα τους φίλους μου και ψήφισα εσένα; Σου το είπα και μπορείς να ρωτήσεις και τον Ηλία. Μια χαρά είμαι (...) Είμαστε με τους Τούρκους κι εσύ μας έκανες... μία έτσι και μας έδωσες απλά το χέρι και τους άλλους, τους Τούρκους, του έπαιρνες αγκαλιά», είπε ο Ασημακόπουλος.

Και ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Εχθές στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία ήταν το μεγαλύτερο έπαθλο στο Survivor και δεν ήμουν πάλι καθόλου προκλητικός. Όταν τελείωσε ο αγώνας η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάω να χαιρετήσω και Έλληνες και Τούρκους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved