Survivor: Η 8χρονη κόρη του Ατζούν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ριάλιτι
Media

Survivor: Η 8χρονη κόρη του Ατζούν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ριάλιτι

Survivor: Ταξίδι στο Μαϊάμι με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Τούρκου παραγωγού. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε η κούκλα κόρη του, Μελίσα.

Ένα απίστευτο έπαθλο περίμενε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας. Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για ένα... μαγικό ταξίδι στο Μαϊάμι. Οι νικητές θα είχαν την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους έναν παίκτη από την ηττημένη ομάδα.

Ο τυχερός ήταν ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην κόκκινη ομάδα. Αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη με τον Κόρο, ξεκίνησαν το ταξίδι τους.

Στο αεροπλάνο βρισκόταν διαρκώς δίπλα τους ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος για πρώτη φορά μας σύστησε τηλεοπτικά την 8χρονη κόρη του.

«Καλωσήρθατε στο αεροπλάνο μας. Αυτή είναι η Μελίσα. Μελίσα πες φωναχτά "Καλησπέρα"» είπε ο Ατζούν στη μικρή του, προκειμένου η ίδια να νιώσει πιο άνετα.

Στη συνέχεια η μικρή Μελίσα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του Ελληνικού Survivor, με τον μπαμπά της να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

Δείτε όσα ακολούθησαν κατά την πτήση τους για το Μαϊάμι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved