Ο Τζέιμς αποχώρησε από το survivor και παρακολουθεί MasterChef - Το μήνυμα στον παίκτη που έφυγε!
Media

Ο Τζέιμς αποχώρησε από το survivor και παρακολουθεί MasterChef - Το μήνυμα στον παίκτη που έφυγε!

Τι και αν ο Τζέιμς Καφετζής συμμετείχε στο survivor, o πρώην παίκτης δεν το παρακολουθεί φανατικά, αλλά βλέπει… MasterChef!

O Τζέιμς ο οποίος ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του survivor απόλαυσε τo επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef, όπου είναι τα τελευταία επεισόδια πριν τον μεγάλο τελικό!

Λίγο πριν το φινάλε του ριάλιτι μαγειρικής, αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός και ο Τζέιμς Καφετζής σχολίασε: «Περιμένω gourmet σουβλάκια σύντομα. Συγχαρητήρια»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι είχε αποκαλύψει πως λίγο πριν μπει στο παιχνίδι είχε χωρίσει με την εντυπωσιακή Maxine από τη Γερμανία.

Ωστόσο είχε αφήσει να εννοηθεί πως ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα μεταξύ τους.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είχε πει ο James Καφετζής.

Έτσι λοιπόν από τη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα ο ίδιος στα stories του έχει σκοπό να κερδίσει και πάλι την καρδιά της.

Μάλιστα η κολλητή φίλη του James Καφετζή είχε μιλήσει στο Happy Day και είχε επιβεβαιώσει το γεγονός ότι ο James και η Maxine δεν ήταν μαζί, όταν εκείνος είχε φύγει για το Survivor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved