Survivor: Το παρασκήνιο της έντασης της Μπλε ομάδας με τον Ντάφυ και η παρέμβαση του Ατζούν!
Media

Survivor: Το παρασκήνιο της έντασης της Μπλε ομάδας με τον Ντάφυ και η παρέμβαση του Ατζούν!

Survivor: Δεν έχει ξαναγίνει! Η εκπομπή Ευτυχείτε έφερε στο φως το απίστευτο παρασκήνιο της έντασης της Μπλε ομάδας με τον Ντάφυ όπου ο Ατζούν Ιλίτζαλι αναγκάστηκε να παρέμβει!

Τι ακριβώς συνέβη;

Η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής του Open έδωσε το παρασκήνιο της έντασης που προκλήθηκε χθες και την παρέμβαση που έγινε του Ατζούν ο οποίος χθες ανακοίνωσε στους παίκτες ότι όταν ο Ντάφυ δεν παίζει ο πόντος θα πηγαίνει στην απέναντι ομάδα. Και παρόλο που ο Ντάφυ δεν έπαιξε, ο Σάκης, η Μαριαλένα και η Ελένη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το έπαθλο που είχε ένα ταξίδι στο Μαϊάμι με τον Τούρκο παραγωγό!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου. Κόκκινοι και Μπλε συνάντησαν τον Ατζούν Ιλίτζαλι στην παραλία, μιας και ο Γιώργος Λιανός παραμένει για την ώρα, εκτός ριάλιτι. Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί την απίστευτη έκπληξη που τους είχε ετοιμάσει ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι. Οι τυχεροί παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί του στο Μαϊάμι, ζώντας για λίγο ένα μαγικό ταξίδι, το οποίο δεν θα θύμιζε σε τίποτα τις συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Το αγώνισμα ξεκίνησε μόνο που η αδυναμία του Τριαντάφυλλου προκάλεσε για άλλη μια φορά νεύρα και αντιδράσεις στην αντίπαλη ομάδα. Η Καρολίνα ξέσπασε κατά του τραγουδιστή με βαριές εκφράσεις. Στη συνέχεια ο αγώνας διακόπηκε με τον Ατζούν να προχωρά σε έκτακτες ανακοινώσεις και μία εξ’ αυτών είναι όταν ο Ντάφυ δεν παίζει, ο πόντος θα πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα!

Η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε σήμερα, 27 Μάη, η Μπλε ομάδα έπιασε off camera τον Ατζούν και του είπε ότι κάτι πρέπει να γίνει με τον Ντάφυ και αυτή είναι όχι η πρώτη φορά αλλά η τέταρτη φορά που η ομάδα πιάνει τον Ατζούν για να διευθετήσει το θέμα δηλαδή να τιμωρήσει τον Ντάφυ!

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Ευτυχείτε σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved