Survivor: O Λιάγκας «δίνει στεγνά» Μαριαλένα – Σάκη: «Πιστεύω ότι έχουν συνευρεθεί στο δάσος»
Media

Survivor: O Λιάγκας «δίνει στεγνά» Μαριαλένα – Σάκη: «Πιστεύω ότι έχουν συνευρεθεί στο δάσος»

Survivor: «Βόμβα» από τον Γιώργο Λιάγκα για Μαριαλένα και Σάκη.

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για το ζευγάρι δίνουν και παίρνουν ενώ παράλληλα έχουμε και την πρώτη αντίδραση της οικογένειας μετά τα χθεσινά πλάνα των δυο παικτών, έρχεται η δήλωση του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας πιθανολογεί σύμφωνα με όσα έχει δει κι έχει ακούσει από τους συμπαίκτες τους, πως Μαριαλένα και Σάκης έχουν συνευρεθεί μέσα στο δάσος.

«Εγώ ξέρεις τι πιστεύω; Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ είναι ότι έχουν κάνει και σεξ μέσα στο δάσος. Με τα λεγόμενα των άλλων παικτών ότι πάνε μαζί τουαλέτα για 20 λεπτά. Το πιθανολογώ…», ανέφερε ο ίδιος το πρωί της Πέμπτης (27-05) μέσα από την εκπομπή.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο και όλα όσα είδαμε και ακούσαμε από Μαριαλένα και Σάκη, μέλος της οικογένειας της 25χρονης μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό, αποκαλύπτοντας πως η μαμά της παίκτριας «έχει χάσει 10 χρόνια ζωής με αυτά που βλέπει» καθώς φοβούνται πως ο Σάκης για μια ακόμη φορά θα «αδειάσει» την Μαριαλένα.

«Η μητέρα της έχει χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δε θέλει την Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», ανέφερε στην εκπομπή Το πρωινό μέλος της οικογένειας της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved