Η Λασκαράκη εξομολογείται:Ο λόγος που απέρριψε προτάσεις και η διαρροή του κινητού της στο διαδίκτυο
Media

Η Λασκαράκη εξομολογείται:Ο λόγος που απέρριψε προτάσεις και η διαρροή του κινητού της στο διαδίκτυο

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις η Βάσω Λασκαράκη με εξομολογητική διάθεση τα λέει όλα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο άλλος».

Η δημοφιλής ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021, στις 00:15, στην ΕΡΤ1.

Με εξομολογητική διάθεση μιλάει για τη μυστική συνταγή της σπεσιαλιτέ της, εξηγεί για ποιο λόγο ο σεφ σύζυγός της πέταξε τη χύτρα της και τονίζει τι κοινό έχει με τον Τζόι από τα «Φιλαράκια»!

Παραδέχεται πως δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από την κωμωδία στο δράμα και πως ήδη από το παρελθόν, λόγω κάποιων φημών, αναγκάστηκε να απορρίψει επαγγελματικές προτάσεις.

Αναφέρεται, επίσης, στους εμμονικούς θαυμαστές της, στα προβλήματα που προέκυψαν όταν ο αριθμός τηλεφώνου της διέρρευσε στο διαδίκτυο, αλλά και στην απάντηση που έδωσε στην πρόταση για γυμνή φωτογράφιση.

Η Βάσω Λασκαράκη παίρνει σαφή θέση για το ελληνικό #ΜΕΤΟΟ, μιλάει για τον σημαντικό ρόλο της ψυχοθεραπείας στη ζωή της, αποκαλύπτει τι είδους μαμά είναι και πώς καταφέρνει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved