Ο Ντάνος αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Όντως, ήμουν κοντά στο να παρουσιάσω το Survivor»
Media

Ο Ντάνος αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Όντως, ήμουν κοντά στο να παρουσιάσω το Survivor»

Αν είχαν έρθει διαφορετικά τα πράγματα, αν οι συγκυρίες ήταν πιο ευνοϊκές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ή Ντάνο αν προτιμάτε, τότε θα τον βλέπαμε στη θέση του Γιώργου Λιανού να παρουσιάζει το φετινό Survivor

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του, μιλώντας για όλα όσα έφερε ή δεν έφερε η πανδημία αλλά και για τα όσα ετοιμάζει αυτόν τον καιρό, μετά το τέλος της καραντίνας.

Δείτε τι αποκάλυψε ο Ντάνος...

Η τηλεοπτική παρουσία σου, που ανακινή­θηκε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ήσουν σε συζητήσεις για την παρουσίαση του «Survivor», οι οποίες δεν ευοδώθηκαν, πώς θα συνεχιστεί;

Μετά την ταινία «Χαλβάη 5-0», είχα σχεδόν αποφασίσει να παίξω σε ένα σίριαλ. Λόγω πανδημίας, όμως, αρχικά όλα μπήκαν σε παύ­ση και επανήλθα σε συζητήσεις όσον αφο­ρούσε τα τηλεοπτικά τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όντως, ήμουν κοντά στο να παρουσιάσω το Survivor. Αυτή την περίοδο που υπάρ­χει επανεκκίνηση παντού, συζητώ για ένα νέο σίριαλ για την επόμενη σεζόν. Ακούγομαι δι­στακτικός επειδή δεν ξέρω κατά πόσον έχου­με βγει από την ιστορία του κορονοϊού και της καραντίνας και αν θα είναι εφικτά τα γυ­ρίσματα σε διάφορα locations. Πάντως έχει έρθει στα χέρια μου ένα απίστευτο σενάριο.

Θα μας πεις κάτι περισσότερο; Για το ρόλο σου ίσως;

Είναι κοντά στον Στέφανο από το «Τατουάζ» αλλά και στον Τζόρτζεβιτς του «Αν ήμουν πλούσιος». Είναι κάτι που έχει στοιχεία τους, αλλά είναι και διαφορετικό.

Πόσο καιρό σου πήρες να βρεις τα πατήμα­τά σου μετά τη νίκη σου στο «Survivor», με­τά από πεντέμισι μήνες απομόνωσης και την επιστροφή σου σε μια χώρα όπου σε απο­θέωναν και σε ήξεραν οι πάντες;

Μου πήρε αρκετό καιρό, ίσως πάνω από ένα χρόνο. Έπρεπε να συνηθίσω μια νέα κατά­σταση και, παράλληλα, να δω τι θέλω να κά­νω, τι μπορώ να κάνω, τι να επιλέξω από όλα όσα μου προτείνονταν. Γενικά δεν ήταν εύ­κολο, βρέθηκα σε βαθιά νερά. Σε ό,τι καλού­μουν να συμμετάσχω, ένιωθα πως είχα την υποχρέωση να προσθέσω μόνο.

Όσον αφορά την καθολική αναγνώριση;

Νομίζω πως σε αυτό το κομμάτι χρειάστηκε περισσότερο χρόνο η οικογένεια μου και λι­γότερο εγώ. Όσοι ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και δεν μπορούσαν έρχονταν σε επαφή με τους δικούς μου.

Έχεις νιώσει ποτέ πως δεν σου επιτρέπε­ται ή δεν σου συγχωρείται να παραφερθείς σε μια στιγμή που μπορεί να έχεις νεύρα η άγχος;

Ενδεχομένως και να το έχω νιώσει. Δεν μπο­ρεί να ξέρει όποιος με συναντήσει τυχαία αν είμαι άυπνος και αν έχω ένταση για επαγγελ­ματικούς λόγους ή άγχος για την προσωπική ζωή μου. Παράλληλα, όμως, ο κόσμος έχει την εικόνα του παιχνιδιού, την αγάπη και τη διάθεση να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου και να ανταλλάξουμε μια κουβέντα. Δεν έχω πει ποτέ όχι κάνοντας στην άκρη οτιδήποτε με απασχολεί. Θεωρώ αυτήν τη στάση ελά­χιστη ανταπόδοση της αγάπης που έχω ει­σπράξει από τον κόσμο.

Πώς αισθάνεσαι που, τέσσερα χρόνια μετά το «Survivor», παραμένεις για τον κόσμο δη­μοφιλής, το δικό του παιδί, και σε μνημο­νεύει συνεχώς;

Ευγνωμοσύνη και χαρά. Μέσω αυτών που αναπολούν σε δημοσιεύσεις στα social media, αναπολώ κι εγώ τις ίδιες στιγμές και η στή­ριξη είναι συγκινητική. Το «Survivor» δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Εύχομαι να δι­ατηρηθεί αυτή η σχέση με τον κόσμο και μέ­σα από νέες αναμνήσεις που θα δημιουργή­σουμε μαζί.

Είσαι ο μεγαλύτερος σταρ που έχει βγει από στην Ελλάδα από reality. Θα είσαι και ένας Survivor All Star αν πραγματοποιηθεί του χρόνου;

Σε καμία περίπτωση δεν νιώθω σταρ. Η ερώτηση είναι πολύ υποθετική καθώς, με­ταξύ άλλων, το πρόγραμμα μου έχει πολ­λές αλλαγές.

Είσαι ωστόσο καταρχήν θετικός στο να το σκεφτείς ή το αποκλείεις;

Ο Φύλακας Άγγελος είναι η βασική μου ενα­σχόληση και δεν ξέρω αν μπορώ να λείψω ξανά από έναν έως πέντε μήνες γιατί αντι­μετωπίζουμε πολύ ευαίσθητα θέματα. Ωστόσο, μιλώντας υποθετικά και με την προϋπό­θεση ότι θα μπορώ να υποστηρίξω τις υπο­χρεώσεις μου στο Φύλακα και τις επαγγελ­ματικές μου δραστηριότητες, η απάντησή μου σε ενδεχόμενη πρόταση θα εξαρτιόταν πολύ από το είδος «Survivor All Star» που θα διοργανωνόταν. Το «Survivor» το έχω συ­γκεκριμένα στο μυαλό μου, ενώ μου αρέ­σουν πολύ τα αγωνίσματα. Επομένως, την απόφασή μου θα επηρέαζε η version του παιχνιδιού.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved