Έξαψη: Γιώργος Μπανταδάκης: «Ο Θάνος αγαπάει πραγματικά την Βίκυ»
Media

Έξαψη: Γιώργος Μπανταδάκης: «Ο Θάνος αγαπάει πραγματικά την Βίκυ»

Έξαψη: Ο Γιώργος Μπανταδάκης, κατά τη διάρκεια της πορείας του, έχει υποδυθεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Φέτος τον συναντάμε στη δραματική σειρά του MEGA που ενσαρκώνει τον Θάνο.

Φέτος συμμετέχεις στη δραματική σειρά του MEGA «Έξαψη». Πώς κυλάει η συνεργασία;

Είναι μία υπέροχη δουλειά και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της. Υπάρχει ένα πολύ όμορφο κλίμα στα γυρίσματα και αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Για ποιο λόγο πιστεύεις άτι τη συγκεκριμένη σειρά την έχει ξεχωρίσει το τηλεοπτικό κοινό;

Πρόκειται για μία δουλειά υψηλών προδιαγραφών, που ανεβάζει τον πήχη στα τηλεοπτικά μας πράγματα. Πρώτα απ' όλα, είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα σπουδαίο σενάριο στα χέρια μας. Η Τίνα Καμπίτση, η οποία το υπογράφει, είναι μία από τις καλύτερες σεναριογράφους που έχουμε κι εδώ είναι στην καλύτερη της φάση. Έχει συνδυάσει άψογα το ερωτικό με το αστυνομικό στοιχείο και έχει φτιάξει μία ιστορία γεμάτη ανατροπές, συναισθήματα και αγωνία. Επιπρόσθετα, τη σειρά υπογράφει κι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης. Ο Βασίλης Τσελεμέγκος έχει δώσει με την εμπειρία του μια κινηματογραφική νότα. Έχουμε επίσης μια παραγωγή και ένα κανάλι που μας φροντίζουν Χαίρομαι που το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

Περίμενες άτι η σειρά θα αποκτούσε γρήγορα το δικό της κοινό δεδομένου του ισχυρού ανταγωνισμού, καθώς επίσης και επειδή αργήσατε να βγείτε στον «αέρα»;

Η αλήθεια είναι ότι πίστευα πολύ σε αυτή τη δουλειά από την αρχή και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος μας αγκάλιασε. Όταν κάτι είναι καλό, ξεχωρίσει, ακόμη κι αν έχει δύσκολο δρόμο να διανύσει. Βγήκαμε όντως λίγο πιο αργά, αλλά το κοινό μας αγάπησε. Υποδύεσαι τον Θάνο.

Έχει μυστικά ή είναι ακέραιος χαρακτήρας;

Ο Θάνος είναι ένας πολύπλευρος χαρακτήρας. Είναι πολύ συγκινητικοί γιατί ο κόσμος έχει αγαπήσει πολύ αυτόν τον ήρωα, τον έχει ξεχωρίσει και είναι πολύ όμορφο αυτό για έναν ηθοποιό. Δεν ξέρω με ακρίβεια την εξέλιξη του, γιατί τα επεισόδια ακόμη μας έρχονται σιγά σιγά, ώστε να έχουμε και εμείς αγωνία για το τι θα γίνει παρακάτω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε πολλά πράγματα ακόμη να δείτε από τον Θάνο.

Θα βρει ποιος είναι ο ένοχος για τις επιθέσεις εναντίον της Βίκυς;

Σίγουρα θα κινηθεί πολύ δυναμικά και τα πράγματα δείχνουν πως θα βρεθεί η λύση του μυστήριο.

Αλήθεια, έχει πραγματικά συναισθήματα για εκείνη;

Ναι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχει πραγματικά συναισθήματα γιο τη Βίκυ. Είναι ερωτευμένος μαζί της και πάντα διαθέσιμος να της το αποδείξει.

Εκείνος πιστεύει ότι μπορεί να είναι μαζί;

Οι μέχρι τώρα εξελίξεις τον απογοητεύουν. Η Βίκυ δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για αυτόν. Αλλά ο Θάνος θα επιμείνει, γιατί την αγαπά πραγματικά.

Ο θάνατος της Ίριδας πώς επηρεάζει την ιστορία;

Δίνει μία νέα τροπή στην ιστορία. Η Ίριδα πεθαίνοντας δημιουργεί μέγαλη αναστάτωση στους ήρωες και πολλά πρόκειται να αλλάξουν, αφού θα βγουν νέα στοιχεία στο φως.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τα πράγματα θα ανατραπούν και πάλι σιγά σιγά θα αρχίσουμε να οδηγούμαστε στη λύση του μυστηρίου. Αλλά και εμείς ακόμη δεν ξέρουμε με ακρίβεια. Αυτό το ξέρει μόνο η Τίνα Καμπίτση, που σίγουρα με την πένα της θα χαρίσει πολλές δυνατές στιγμές στο κοινό.

Πρόσφατα δόθηκε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή παραστάσεων, ενώ έχει προηγηθεί ένα ξεκαθάρισμα στον καλλιτεχνικό χώρο λόγω των καταγγελιών για άσκηση βίας σε οποιαδήποτε μορφή της. Πώς φαντάζεσαι ότι θα είναι αυτή η νέα... εποχή;

Ναι, περάσαμε μία περίοδο που ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τους καλλιτέχνες. Η πανδημία και το κλείσιμο των θεάτρων έφεραν σε δεινή οικονομική θέση πολύ κόσμο. Το κίνημα των καταγγελιών τέτοιων απαράδεκτων συμπεριφορών με βρίσκει σύμφωνο. Εύχομαι με την επανεκκίνηση των πραγμάτων να βρεθούμε αντίτιμα. Έτσι με ένα πιο «καθαρό» εργασιακό περιβάλλον και να στηρίξουμε τον πολιτισμό. Χωρίς τέχνη δεν υπάρχει ζωή. Μην το ξεχνάμε.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σου;

Έχω ήδη δύο θεατρικές παραστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, λόγω της πανδημίας, και λογικά από Οκτώβριο θα υλοποιηθούν. Επίσης συζητώ και κάποια πράγματα ακόμη. Εύχομαι πάνω απ' όλα να είμαι υγιείς, να περάσουν τα δύσκολα και όλα θα γίνουν. Να είμαστε αισιόδοξοι.

Πηγή: GALA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved