Ράδιο Αρβύλα: Φινάλε για την παρέα του Open - «Αυτό που έγινε φέτος, δεν έχει ξαναγίνει...»
Media

Ράδιο Αρβύλα: Φινάλε για την παρέα του Open - «Αυτό που έγινε φέτος, δεν έχει ξαναγίνει...»

Ράδιο Αρβύλα: Τα τελευταία λόγια των παρουσιαστών, οι επικές ατάκες και τα σχόλια για την πετυχημένη συνεργασία με τους ανθρώπους του Open TV...

Τη φετινή σεζόν επέστρεψαν στους δέκτες μας και η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό, τους αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην tv μέσα από μια εκπομπή η οποία έχει γυρίσει τα μεγαλύτερα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης, με το κοινό να βρίσκεται πάντα εκεί.

Έτσι και φέτος, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δίνανε καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές του Open σε μια δύσκολη σεζόν για όλους.

Η παρέα φυσικά, σχολίαζε την επικαιρότητα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, λαμβάνοντας καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα από τους τηλεθεατές.

Σε αυτό μάλιστα θέλησε να σταθεί ο Αντώνης Κανάκης στο φινάλε της εκπομπής. Ο παρουσιαστής ανέφερε στο τελευταίο Ράδιο Αρβύλα της σεζόν...

«Όλη αυτή η σεζόν, αν είχε ένα χαρακτηριστικό, ήταν η επαφή με τον κόσμο. Πάντα είχαμε πάρε - δώσε με τους τηλεθεατές, αλλά αυτό που έγινε φέτος, δεν έχει ξαναγίνει πραγματικά... Δηλαδή, τόση αγάπη, τόση συμμετοχή... είναι απίστευτο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved