Media

Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Εσύ θυμάσαι την πρώτη version του ριάλιτι το 2009 με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Επιστρέφει στις οθόνες μας, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ - Όπως όλα δείχνουν στη θέση της παρουσιάστριας θα βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μπορεί ακόμη η επόμενη σεζόν να φαντάζει μακρινή, ωστόσο όλοι οι σταθμοί στήνουν λεπτομερώς το πρόγραμμά τους για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Η Prime Time ζώνη, δηλαδή τα προγράμματα που προβάλλονται μετά τις 9 το βράδυ είναι πλέον και το μεγάλο στοίχημα για όλους.

Με το Star και τον ΣΚΑΙ να αριθμούν τα περισσότερα ριάλιτι προγράμματα, άλλο ένα project απ΄τα παλιά επιστρέφει και αναμένεται να συζητηθεί.

Ο Αγρότης Μόνος Ψάχνει επιστρέφει σε νέα version, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Άνδρες από όλη την Ελλάδα, ασχολούμενοι με την αγροτική ζωή καλούνται να περάσουν από μια σειρά δοκιμασιών προκειμένου να βρουν τον μεγάλο έρωτα μέσα από το ριάλιτι.

Και αν τα παραπάνω σας θυμίζουν κάτι, τότε σίγουρα έχετε δει τον πρώτο κύκλο του Αγρότη το 2009 στον Alpha. Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η πρώτη παρουσιάστρια του συγκεκριμένου project, όπου καθημερινά ερχόταν σε επικοινωνία με τους συμμετέχοντες αγρότες, προκειμένου να μάθει όλα τα νεότερα για τα πρώτα ραντεβού με τις συμμετέχουσες του παιχνιδιού.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved