YFSF All Star Τελικός: Η νικήτρια Τάνια Μπρεάζου στις πρώτες της δηλώσεις
Media

YFSF All Star Τελικός: Η νικήτρια Τάνια Μπρεάζου στις πρώτες της δηλώσεις

YFSF All Star Τελικός: Η Τάνια Μπρεάζου κατάφερε φέτος στο λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 να κατακτήσει την πρώτη θέση, προσθέτοντας στο βιογραφικό της έναν σημαντικό τίτλο. 

Με το μέλλον να διαγράφεται ιδιαίτερα ευοίωνο για τη νεαρή καλλιτέχνιδα η οποία μέσα από το Your Face Sounds Familiar απέδειξε ότι δεν έχει μόνο καλή κίνηση, άψογη εμφάνιση αλλά και πολύ ταλέντο, η ίδια η Τάνια Μπρεάζου καταφέρνει να μας πείσει και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της.

Στα πρώτα κιόλας λόγια της αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι είναι η νικήτρια του φετινού YFSF All Star, η Τάνια δήλωσε στο gossip-tv ευγνώμων για τη στήριξη που είχε από τον κόσμο και την αγάπη που της έδειξε.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, μία υπέροχη εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα" είπε η Τάνια η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλότερη βαθμολογία από τους υπόλοιπους τρεις "ανταγωνιστές" της στον τελικό του YFSF, τον Ίαν Στρατή, τον Ησαΐα Ματιάμπα και τον Θανάση Αλευρά, δεν έκρυψε τη... μεγάλη της αδυναμία.

Δεν είναι άλλος από τον Michael Jackson, δηλαδή τον Ίαν Στρατή ο οποίος έδωσε και εκείνος με τη σειρά του τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής. Κάτι που παραδέχτηκε με δηλώσεις της: "Ο Ίαν είναι απίστευτος ως καλλιτέχνης αλλά έχω αδυναμία και στον Θανάση Αλευρά... Σε όλους έχω αδυναμία. Τους αγαπάω πάρα πολύ, είναι υπέροχοι και υπερταλαντούχοι όλοι μου οι συμπαίκτες".

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι το παιχνίδι είχε τελειώσει άδοξα, παρ' όλο που η Τάνια ήταν ένα από τα φαβορί, κάτι που σχολίασε και η ίδια λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πού να το φανταζόμουν ότι πέρυσι που τελείωσε τόσο άδοξα το παιχνίδι εγώ φέτος θα ερχόμουν στο All Star και θα ήμουν η νικήτρια. Πέρυσι ήμουν πολύ απογοητευμένη που κόπηκε το παιχνίδι και φέτος είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved