Άγριες μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη φεύγουν από το Διαφάνι
Media

Άγριες μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη φεύγουν από το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Το σατανικό ζευγάρι για άλλη μια φορά καταφέρνει να γλιτώσει και εγκαταλείπει για πάντα το Διαφάνι.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη μαθαίνουν όλη την τραγική αλήθεια για το πώς πραγματικά πέθανε ο γιος τους και κυρίως ποιοι είναι οι δολοφόνοι του. Από την αρχή η Μυρσίνη ισχυριζόταν πως και οι τρεις αδελφές είχαν ανάμειξη στον θάνατο του, αλλά κανείς δεν την πίστευε, ενώ όλοι της έδιναν ελαφρυντικά λόγω του πόνου που κουβαλούσε σαν μάνα που έχασε το παιδί της. Όταν η Ελένη παραδέχτηκε την ενοχή της (και πήρε πάνω της όλο το έγκλημα για να γλιτώσει τις αδελφές της), η Μυρσίνη ναι μεν είχε την πραγματική ένοχο, αλλά το ένστικτο της της έλεγε πως και η Ασημίνα με τη Δρόσω είχαν ανάμειξη. Τα χρόνια πέρασαν και το θέμα «θάφτηκε», αν και το μίσος της Σεβαστού γιο τις Σταμίρη δεν καταλάγιασε ποτέ! Μέχρι που ο Νικηφόροι περιγράφει στο βιβλίο του κατά λέξη όλα όσα έγιναν το βράδυ του άγριου φονικού!

Παρά το γεγονός ότι ο Νικηφόρος είχε σκοπό να κάψει το βιβλίο, τελικά η Μυρσίνη με τον τρόπο της το βρίσκει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ανακαλύπτει πως τόσα χρόνια είχε δίκιο που θεωρούσε φόνισ­σες τις αδελφές Σταμίρη. Την ίδια ώρα ρ Δούκας, που βρισκόταν στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο μετά την επί­σημη καταγγελία που δέχτηκε για τον φόνο του Θέμελη καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι καταθέσεις της Ανέτ και της Πηνελόπης, επιστρέφει στο σπίτι του και μαθαίνεις 30 τη Μυρσίνη όλα την αλήθεια!

Το μίσος του αδίστακτου ζευγαριού για τις Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω ξεχειλίζει και σχεδιάζουν τα βήματα τους να πάρουν εκδίκηση! Όμως επειδή τόσο ο Δούκας όσο και ο Μελέτης βρίσκονται σε δεινή θέση και οποιοδήποτε κίνηση θα ρίξει πάνω τους τις υποψίες, ο Μελέτης μετά από εντολή της Μυρσίνης βά­ζει τον Αχιλλέα και τα τσιράκια του να βάλουν φωτιά σε κάποια από τα χωράφια της οικογένειας Σεβατού, αλλά και σε αυτά που βρίσκο­νται δίπλα από το σπίτι των τριών αδελφών. Στο μεταξύ Δούκας και Μυρσίνη έχουν φροντίσει να φύ­γουν από το Διαφάνι και έχουν πάει στο σπίτι τους στη Λάρισα, ώστε να μην κινήσουν τις υποψίες κανενός.

Η φωτιά αρχίζει να επεκτείνεται και φτάνει στο σπίτι των Σταμίρη, ενώ μέσα μεταξύ άλλων βρίσκονται και οι Νικηφόρος, Κωνσταντής και Μιλτιάδης προκειμένου να προστατεύσουν τις τρεις αδελφές 3 από το μένος των Σεβαστών. Όταν η φωτιά αρχίζει να καίει το σπίτι, όλοι μαζί παλεύουν να σωθούν και να βρουν τρόπο διαφυγής και την τελευταία στιγμή το καταφέρνουν! Μόνο που ο Μιλτιάδης εγκλωβίζεται και ο Λάμπρος, παρά τον κίνδυνο μπαίνει μέσα για να βγάλει τον πατέρα του έξω.

Όμως το τέλος για εκείνον έχει φτάσει. Παρά το γεγονός ότι βγαίνει από τη φωτιά ζωντανός και έχει ακόμα τις αισθήσεις του, στη συνέχεια ο Μιλτιάδης αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του Λάμπρου και της Ελένης, αφού πρώτα τους αποχαιρετάει με τον τρόπο του! Ο πόνος είναι αβάσταχτος κυρίως για τον δάσκαλο οποίος είναι αναγκασμένος να αποχωριστεί για πάντα και το τελευταίο μέλος της οικογένεια του! Μετά από εκείνο το βράδυ τίποτα ξανά δε θα είναι ίδιο στο Διαφάνι! Όσο για τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Εκείνοι ζουν μόνιμα πια στη Πάρο, έχοντας γλιτώσει την καταδίκη και τη φυλάκιση.

Πηγή: Tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved