Άγριες μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός... Μελέτης είναι πολύ ερωτευμένος!
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός... Μελέτης είναι πολύ ερωτευμένος!

Άγριες μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης διανύει μι από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως η καταγωγή του είναι από τη λεβεντογέννα Κρήτη. Λάτρευε (και λατρεύει το ποδόσφαιρο) και η μεγάλη του αγάπη είναι ο Ολυμπιακός όμως τα παιδικά του όνειρα για μια καριέρα στα γήπεδα της χώρας διακόπηκαν απότομα όταν ο Κώστας Καπάκας του έδωσε ιόν ρόλο του 11 χρόνου Στέφανου στα «Peppermint» (1999), χαρακτήρα που σε μεγαλύτερη ηλικία ενσάρκωσε ο Γιώργος Χωραφάς.

Η ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και βραδεία και ο εννιάχρονοι τότε «Στέφανος» άρχισε να λαμβάνει τη μια πρόταση μετά την άλλη. Εντάχθηκε στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 «Στα φτερά του έρωτα», όπου και έμεινε μέχρι το 2003, ενώ παράλληλα έπαιξε με τη θέμιδα Μπαζάκα και τον Στέλιο Μάινα στη σειρά «Οι γυναίκες της ζωής της». Έναν χρόνο μετά εμφανίστηκε στη σειρά «Απόσταση αναπνοή» και ακολούθησε το «LAPD». Σταματάει τα γυρίσματα για να υπηρετήσει στον στρατό, ήταν και στην Προεδρική Φρουρά λόγω ύψους (1,92). όπου και αποφάσισε να παρατήσει την υποκριτική. Τα σχέδια του όμως αλλάζουν όταν απολύεται από τον στρατό καθώς οι προτάσεις που του κάνουν είναι δελεαστικές. Πρωταγωνιστεί σε κινηματογραφικές ταινίες κάνει γκεστ στην τηλεόραση και αμέσων μετά αποφασίζει να επικεντρωθεί στο θέατρο. Μέχρι που το 2018 του προτείνουν να υποδυθεί τον Μένιο στη σειρά του ΟΡΕΝ «Ο πρίγκιπας της φωτιάς». Έναν χρόνο αργότερα μετακομίζει στο... Διαφάνι!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν η αποκάλυψη της περσινής σεζόν. Ωστόσο ο ίδιος κρατά ακόμα και σήμερα χαμηλό προφίλ, τονίζονται πως αν δεν ήταν το κείμενο της Μελίνας Τζαμπάνη, εκείνος δεν θα ήταν τίποτα. Ενώ ακόμα δεν έχει συστήσει για το αν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν των «Αγρίων μελισσών», τονίζει: «Δεν θα στενοχωρηθώ αν τελειώσει ο ρόλος μου. Έχω κερδίσει αυτά τα δύο χρόνια πολλά πράγματα ως άνθρωπος και μετά ως καλλιτέχνης. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα μείνουν στην καρδιά μου». Προς το παρόν απολαμβάνει την επιτυχία της σειράς και τη... συγκατοίκηση με την αγαπημένη του.

«Όλα είναι πολύ ήρεμα. Ούτε έγινε σκόπιμο η συγκατοίκηση, ούτε πιέστηκα από αυτήν. Και επειδή δουλεύω από μικρό παιδί αυτό μου έδωσε μια διδαχή νια ΓΠ ζωή μου. Να μην πιέζω τις καταστάσεις αλλά ούτε και να πιέζομαι». Και όσο ο Μελέτης στην προσωπική του ζωή αντιμέτωποι προβλήματα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης μάλλον έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του.

«Με δέχτηκε όπως είμαι, με τα ελαττώματα και τα προτερήματα μου. Μου βγάζει τον καλύτερο μου εαυτό», έχει πει σε συνέντευξη του ενώ στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένοι, απάντησε:«Δεν θα εγκλωβιστώ σε μια λέξη έντεκα γραμμάτων ένα τόσο μεγάλο συναίσθημα που δεν μπορεί να περίγραφα δεν θέλω να ορίσω αυτά που αισθάνομαι, είναι σαν, να χάνω την ουσία»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved