O Νίκος Μάνεσης επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής του μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό!
Media

O Νίκος Μάνεσης επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής του μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό!

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος λόγω κορονοϊού αναγκάστηκε να βρίσκεται για λίγο μακριά από το πλατό της εκπομπής του, σήμερα επέστρεψε ανανεωμένος. 

«Ευχόμαστε να έχετε ένα καλό πρωινό! Μας λείψατε! Είμαστε πίσω, είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή και πάει λέγοντας. Έχει αποκατασταθεί η ομαλότητα, τα γνωστά μοριακά tests, rapid tests και είμαστε στις επάλξεις» είπε ο δημοσιογράφος στην έναρξη της εκπομπής και συνέχισε:

«Περάσαμε αυτό το οποίο έχουν περάσει πολλές ελληνικές οικογένειες και πολλές ελληνικές επιχειρήσεις. Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και είμαστε όλοι εδώ».

Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Μάνεσης συμμετείχε στην εκπομπή του αλλά δεν βρισκόταν στο πλατό.

Όπως ενημέρωσε το προηγούμενο Σάββατο, ένα μέλος της εκπομπής νοσούσε από κορονοϊό, με τον παρουσιαστή και την παρέα του να βρίσκονται σε καραντίνα. Μάλιστα, όπως είχε τονιστεί, όλοι είχαν υποβληθεί σε μοριακά τεστ που είχαν βγει αρνητικά!

Για ασφάλεια, λοιπόν, ο Νίκος Μάνεσης βγήκε μέσω skype και έδωσε ραντεβού για το Σαββατοκύριακο που διανύουμε με το τηλεοπτικό κοινό.

Τη θέση του Νίκου Μάνεση είχε πάρει ο δημοσιογράφος Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος βρισκόταν σε αποστολή εκτός καναλιού και δεν ήρθε σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ στο πλατό της εκπομπής του Alpha ήταν ο Πέτρος Καρσιώτης, η Μαρία Νικόλτσιου και ο Παναγιώτης Σουρέλης.

Ο Νίκος Μάνεσης κράτησε την υπόσχεσή του στο τηλεοπτικό κοινό και όλα πήγαν καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved