Η Φάρμα: Η Κάτια Δέδε έφτασε... στα όριά της: «Βγάλτε με μονομάχο να σηκωθώ να φύγω»
Media

Η Φάρμα: Η Κάτια Δέδε έφτασε... στα όριά της: «Βγάλτε με μονομάχο να σηκωθώ να φύγω»

Η Φάρμα: Μια απίστευτη ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στην Κάτια Δέδε και τον Ντούπη αμέσως μετά την ανακοίνωση των υποψήφιων αρχηγών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, διαβάζοντας το γράμμα της Φένιας, της παίκτριας που αποχώρησε τελευταία από το αγροτικό ριάλιτι ανακοίνωσε στους παίκτες τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό της εβδομάδας.

Η Φένια, αποχωρώντας, υπέδειξε υποψήφιο για την αρχηγεία τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και οι παίκτες αμέσως μετά κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο και τελευταίο για την κάλυψη της αρχηγίας.

Έτσι η πλειοψηφία έδειξε τον Ντούπη και λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το σπίτι της Φάρμας ένας καβγάς άνευ προηγουμένου ξεκίνησε ανάμεσα στον Ντούπη και την Κάτια Δέδε.

Ο λόγος; Τα "φάσκω" και "αντιφάσκω" του Ντούπη για το αν διαθέτει κάποια στρατηγική στο παιχνίδι, καθώς σύμφωνα με την Κάτια Δέδε δεν μπορεί να ισχυρίζεται πως δεν έχει στρατηγική και από την άλλη να λέει ότι συζητάει κρυφά με τους υπόλοιπους άντρες παίκτες της Φάρμας.

Η Κάτια Δέδε έφτασε κάποια στιγμή στα όριά της και είπε: Πετάς κακία προς το πρόσωπό μου. Αντιλαμβάνομαι μια άμυνα και δεν ξέρω από που προκύπτει. Βγάλτε με μονομάχο να σηκωθώ να φύγω, βαρέθηκα. Είναι τόσο μικρότητα όλο αυτό".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved