Η Φάρμα: Βαριές κουβέντες Ντούπη σε Κυριακή: «Είσαι γελοία. Έτσι όπως συμπεριφέρεσαι αυτό δείχνεις»
Media

Η Φάρμα: Βαριές κουβέντες Ντούπη σε Κυριακή: «Είσαι γελοία. Έτσι όπως συμπεριφέρεσαι αυτό δείχνεις»

Η Φάρμα: Σύννεφα ανάμεσα στην "σχέση" του Ντούπη και της Κυριακής Κατσογρεσάκη. Αρχίζει να απομακρύνεται ο ένας από τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ερωτικό γράμμα δια χειρός Θανάση Πάτρα για λογαριασμό του καλού του φίλου και συμπαίκτη ήταν η αφορμή για το "άκυρο" της όμορφης αεροσυνοδού.

Ο Ντούπης, όντας ερωτευμένος με την Κυριακή Κατσογρεσάκη θέλησε να της εκφράσει τα ερωτικά του συναισθήματα γραπτώς και σε αυτό τον βοήθησε ο Θανάσης Πάτρας. Το εν λόγω γράμμα είχαν διαβάσει σχεδόν όλοι οι παίκτες της Φάρμας εκτός από την Κυριακή και τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη.

Η ένταση συνεχίστηκε στη Φάρμα με την συζήτηση που έγινε με αφορμή την απροθυμία του Ντούπη να πάρει την αρχηγία για να μην υποδείξει τον πρώτο μονομάχο.

«Ότι θες και ό,τι νομίζεις και ό,τι συμφέρει εσένα είσαι. Είσαι αναίσθητη, δείχνει ότι δεν εκτιμάς τίποτα. Είναι γελοίο όλο αυτό γιατί γελοία είσαι. Έτσι όπως συμπεριφέρεσαι αυτό δείχνεις», είπε αρχικά ο Ντούπης.

Με την Κυριακή να του απαντάει: «Μια λέξη θα σου πω μόνο, απογοήτευση. Αυτό μόνο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να χαλάμε τις καρδιές μας, ούτε τίποτα. Νευριάζεις, τη μία μου μιλάς καλά, την άλλη άσχημα. Εμένα αυτό μου λέει πολλά για την προσωπικότητα του άλλου».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved