Survivor: Το πρόβλημα που στέρησε... τον Αντετοκούνμπο στον Ηλία - Ποιοι παίκτες πήγαν στο Μαϊάμι;
Media

Survivor: Το πρόβλημα που στέρησε... τον Αντετοκούνμπο στον Ηλία - Ποιοι παίκτες πήγαν στο Μαϊάμι;

Survivor: Τα δεδομένα στις ομάδες του ριάλιτι άλλαξαν, τουλάχιστον για το σημερινό επεισόδιο. Ποιοι παίκτες θα συναντήσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετονκούμπο!

Γεμάτο απρόοπτα και αλλαγές ήταν και το σημερινό επεισόδιο του Survivor. O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες την διαδικασία του αγωνίσματος και τους φανέρωσε το τεράστιο έπαθλο που περιμένει τους νικητές.

Τι άλλαξε στο σημερινό αγώνισμα; Μπλε και Κόκκινοι, παρέμειναν ως έχουν, πλην όμως ο κάθε παίκτης αγωνίστηκε ατομικά και όχι ομαδικά αφού το έπαθλο... μαμούθ που προσέφερε ο Ατζούν στους Έλληνες Survivors ήταν πραγματικά για... λίγους.

Έτσι, απόψε κάθε παίκτης από τους εναπομείναντες αγωνίστηκε ατομικά για να διεκδικήσει, και όχι για την ομάδα του το έπαθλο που όπως σας αποκαλύψαμε χθες έχει για... guest star, τον Greek Freak, τον Γιάννη Αντετονκούμπο!

Πιο συγκεκριμένα, οι νικητές του αγώνα θα βρεθούν ξανά στο Μαϊάμι, μόνο που αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να δουν εν δράσει τον Greek Freak. Πιο συγκεκριμένα οι νικητές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs.

Εκείνοι που παρακολουθούν το ΝΒΑ θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο οποίος φυσικά είναι το ίνδαλμα εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο.

Δείτε πώς αντέδρασαν οι παίκτες στην ανακοίνωση του επάθλου:

Οι παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν στην σημερινή δοκιμασία ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος από τους άντρες και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τις γυναίκες.

Ο Ηλίας παρόλα αυτά λόγω ενός προβλήματος με το διαβατήριό του δεν μπόρεσε να ταξιδέψει και έτσι χάρισε τη νίκη του και το εισιτήριο για τον αγώνα στους Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα . Φυσικά η Μαριαλένα διάλεξε τον Σάκη Κατσούλη.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved