Survivor: Η στιγμή που οι παίκτες βλέπουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι
Media

Survivor: Η στιγμή που οι παίκτες βλέπουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι

Survivor: Οι νικητές του αγωνίσματος επάθλου είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs.

Εκείνοι που παρακολουθούν το ΝΒΑ θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο οποίος φυσικά είναι το ίνδαλμα εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο.

Οι παίκτες του Survivor που κατάφεραν να κερδίσουν στην σημερινή δοκιμασία ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος από τους άντρες και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τις γυναίκες.

Ο Ηλίας παρόλα αυτά λόγω ενός προβλήματος με το διαβατήριό του δεν μπόρεσε να ταξιδέψει και έτσι χάρισε τη νίκη του και το εισιτήριο για τον αγώνα στους Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα . Φυσικά η Μαριαλένα διάλεξε τον Σάκη Κατσούλη.

Οι παίκτες του Survivor αφού δείπνησαν, ετοιμάστηκαν, μπήκαν στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν προς Μαϊάμι... μεριά! Η ευτυχία τους δεν περιγραφόταν με λέξεις, καθώς το δέος που ζούσαν με τον Γιάννη Αντετοκούμπο ήταν τεράστιο.

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα την στιγμή που οι παίκτες είδαν τον αγώνα από κοντά στο Game 4 των NBA playoffs. Μαζί τους φυσικά βρέθηκε και ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved