Παρουσιάστε: Ξαφνικές αποφάσεις θα ταράξουν τα θεμέλια της μεγάλης οικογένειας του 12 ΤΥΠ
Media

Παρουσιάστε: Ξαφνικές αποφάσεις θα ταράξουν τα θεμέλια της μεγάλης οικογένειας του 12 ΤΥΠ

Παρουσιάστε: Στο σημερινό επεισόδιο (1/6), η Βαρκάρη αποχωρεί για τα καλά, αφήνοντας τον Μέγα συντρίμμι και τον Γούλα να το παίζει παγερά αδιάφορος.

Η πρόσφατη πρόταση όμως από συνάδελφο να αναλάβει την διοίκηση του στρατοπέδου όπου μετατίθεται η Βαρκάρη τον βάζει σε σκέψεις, κι ας μην το παραδέχεται.
Ο Σκορδάς, απασχολημένος με τον Βασίλη που περνάει κρίση ζήλιας με τον Μαργαρώνη, τα κάνει μαντάρα με τις δικές του συνεντεύξεις για την Ταξιαρχία. Και όταν ο εκρηκτικός Βασίλης θέσει τελεσίδικο στον πατέρα του, θα πρέπει να διαλέξει με ποια "οικογένεια" θα ζήσει.

Στης "Μανούλας Σου", η ξαφνική επιστροφή της Ζαχαρούλας γεμίζει ελπίδες τον Φίλη, νομίζοντας ότι ο Έλτον θα αποφασίσει να μείνει στην Ελλάδα για τον έρωτα. Αλλά μια είδηση απ' την μητέρα του Πετράκη του θυμίζει ότι έχει μεγαλύτερα προβλήματα να λύσει.
Πίσω στο στρατόπεδο, ο Γούλας, διχασμένος ανάμεσα στο όνειρό του για την Ταξιαρχία και στην ανάγκη του να είναι κοντά στην κόρη του θα αφήσει άφωνο τον Ταξίαρχο στη διάρκεια της συνέντευξής του. Και ενώ η μεγάλη στιγμή έρχεται όπου ο Ταξίαρχος θα ανακοινώσει τον μεγάλο "διάδοχο", ξαφνικές αποφάσεις έρχονται να ταράξουν τα θεμέλια της μεγάλης οικογένειας του 12 ΤΥΠ… Ποιος θα πάρει τελικά την πολυπόθητη θέση του Ταξίαρχου;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved