Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν θα γίνουν ζευγάρι αν εκείνη δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της»
Media

Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν θα γίνουν ζευγάρι αν εκείνη δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της»

Survivor: Μπορεί οι συνθήκες να ήταν δύσκολες στον Άγιο Δομίνικο, ο ίδιος όμως βίωσε μια μοναδική εμπειρία. Κι όπως δηλώνει, μάλιστα, αφήνει πίσω του ακόμη και την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλά για τα όσα έζησε στο Survivor και εξηγεί γιατί ο Κόρο δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο, όπως και γιατί πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν έχουν σχέση.

Στην κόντρα με τον Τριαντάφυλλο δόθηκε τέλος;

«Για μένα, τελείωσε το παιχνίδι, έχει τελειώσει πλέον και αυτή η κόντρα. Ο άνθρωπος συνεχίζει στο παιχνίδι κι εγώ δεν θέλω να επηρεάσω το κοινό. Τον καμάρωσα όταν έφερε δύο νίκες στην ομάδα του, μπράβο του, αλλά είναι αλήθεια αυτό που λέω, ότι είναι σαν μικρό παιδί. Όταν έφευγα, ήρθε και με αγκάλιασε και μου είπε: "Κώστα, μην τυχόν και δεν έρθεις στα γενέθλια μου και μην ξεχάσεις την τούρτα μου!". Δηλαδή, σαν μικρό παιδί».

Για ένα διάστημα., όμως, όλοι ήσασταν εναντίον του. Τι ήταν αυτό που σας ενοχλούσε τόσο πολύ;

«Δεν θα ήθελα να πάρω θέση σε αυτό, θα σας πω μόνο κάτι που έχει ειπωθεί και από κάποιους άλλους παίκτες. Κάτι είχε συμβεί. Η συμπεριφορά μου απέναντι του ήταν λίγο αυστηρή, όταν ήμουν εγώ στους Μπλε κι εκείνος στους Κόκκινους. Όταν πεινάς, είσαι στο 9-9, χάνεις και ξέρεις ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έχει παίξει δύο αγώνες, κι αυτό τον πόντο μπορεί να τον είχαμε πάρει εμείς, στενοχωριέσαι, νευριάζεις. Αλλά όλο αυτό γίνεται από την πείνα. Για αυτό ερχόμασταν σε διαμάχες και του την "έλεγα" συνέχεια».

Πώς σας φάνηκε όταν είδατε τον Κόρο να παίρνει αγκαλιά τον Τριαντάφυλλο και να πανηγυρίζουν μαζί;

«Εγώ εκτιμώ πολύ το χιούμορ. Άνθρωπος που δεν έχει χιούμορ, είναι επικίνδυνος. Γι' αυτό και μόλις το είδα, είπα: Κοίτα να δεις, που στο τέλος θα φιληθούν, όπως έκανε και με τον Ηλία!».

Αλέξης Παππάς... «Ένας πανέξυπνος παίκτης, ευ- στόχος και πολύ δουλευταράς. Αυτό έχω να πω μόνο γι' αυτόν τον άνθρωπο, γιατί τα αρνητικά τα έχω πει τόσες φορές και δεν θα ήθελα-να επαναληφθώ».

Η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι τελικά ζευγάρι;

«Για μένα, δεν είναι. Δεν θα γίνουν ζευγάρι αν η Μαριαλένα δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved