Άγριες Μέλισσες:Πασίγνωστη ηθοποιός ήταν να παίξει το ρόλο της Λενιώς – Είχε κάνει πρώτη δοκιμαστικό
Media

Άγριες Μέλισσες:Πασίγνωστη ηθοποιός ήταν να παίξει το ρόλο της Λενιώς – Είχε κάνει πρώτη δοκιμαστικό

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί η Μαρία Κίτσου να αποδείχτηκε η ιδανική για το ρόλο της Λενιώς, όμως πριν από εκείνη, μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιού ήταν εκείνη που πρώτη έκανε δοκιμαστικό για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο λόγος για τη Γιουλίκα Σκαφιδά η οποία ήταν να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες και ήταν η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη, αλλά τελικά τον ρόλο πήρε η Μαρία Κίτσου.

Πώς αντιμετωπίζει την απόρριψη;

«Είναι μέρος της δουλειάς μου. Το μυστικό είναι να μην το παίρνεις προσωπικά. Γιατί δεν απορρίπτουν εμένα, απλά επιλέγουν κάποιον άλλον. Είναι στη φύση της δουλειάς και το έμαθα από πολύ μικρή. Και ευτυχώς, δεν με έχουν απορρίψει επειδή δεν είμαι καλή συνεργάτης αλλά επειδή δεν ταίριαζα στο όραμα του σκηνοθέτη. Για τις "Μέλισσες" δεν νομίζω ότι υπήρχε καλύτερη επιλογή από τη Μαρία. Είναι κάτι μοναδικό αυτό που έχει κάνει. Και γενικά δεν έχω παράπονο. Έχω προτάσεις. Γιατί δεν κάνεις για κάποιον, θα κάνεις για κάποιον άλλον. Μόνο μια φορά είχα στεναχωρηθεί, σε μια ταινία που είχα φτάσει στο τελικό κάστινγκ. Αλλά μου πήγαν καλά τα πράγματα και γρήγορα μου ήρθαν ρόλοι.

Αν έχω κάνει κάτι που έχω μετανιώσει; Ναι, έκανα μια δουλειά με οικονομικά κριτήρια και όχι καλλιτεχνικά, δεν άκουσα το ένστικτο μου, το πρόδωσα και στο τέλος με φέσωσαν κι από πάνω. Ευτυχώς δεν τη θυμάται κανείς».

«Όταν το είπα στους γονείς μου σοκαρίστηκαν. Μου είπαν να μην αφήσω τη Σχολή Ναυπηγικής που σπούδαζα και να το κάνω παράλληλα. Γιατί ήμουν -και συνεχίζω να είμαι- ένα πολύ εσωστρεφές και ντροπαλό παιδί. Απλά, λόγω της δουλειάς έχω βρει έναν τρόπο να το μεταμφιέζω και να το καλύπτω καλά. Μάλλον νόμιζαν ότι είναι μια τρέλα που θα μου περάσει. Αλλά με στήριξαν πάρα πολύ και ψυχολογικά και οικονομικά. Ειδικά τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα, γιατί μέχρι τα 18 μου έζησα στην Καλαμάτα, όπου και γεννήθηκα. Άρχισα να ζω από τη δουλειά μου μετά τα 5 χρόνια», λέει η ηθοποιός στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved