Πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης η Σίσσυ Χρηστίδου τον μήνα Μάιο
Media

Πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης η Σίσσυ Χρηστίδου τον μήνα Μάιο

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και η ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα» για το μήνα Μάιο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54.

Η εκπομπή του OPEN συνεχίζει τη δυναμική της πορεία αυξάνοντας συνεχώς τα ποσοστά της. Τον μήνα Μάιο η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» κατέλαβε την πρώτη θέση σημειώνοντας μέσο όρο 17,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 και παρουσιάζοντας αύξηση από τον προηγούμενο μήνα (Απρίλιο) κατά 26%.

Πρωτιά έφερε και στις γυναίκες 25-44 με ποσοστό 23% και με διαφορά 8,6 μονάδες από το δεύτερο πρόγραμμα, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ζώνη.

Χαρακτηριστικά, το Σαββατοκύριακο 29&30.05 η Σίσσυ Χρηστίδου, ήρθε και πάλι πρώτη στο δυναμικό κοινό με 20,7% και με πάνω από 4 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό. Η διαφορά στις γυναίκες είναι ακόμα μεγαλύτερη με το «Έλα Χαμογέλα» να σημειώνει μέσο όρο 25,2% στις γυναίκες 25-44 αφήνοντας πίσω το δεύτερο πρόγραμμα κατά 9,3 μονάδες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και μοιράζονται με τους καλεσμένους τους όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα!

Το «Έλα Χαμογέλα» συνεχίζει δυναμικά κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved