Survivor: Κι όμως, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη εμφανίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης
Media

Survivor: Κι όμως, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη εμφανίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Κανείς από τους παίκτες δεν μπορούσε να φανταστεί την έκπληξη που τους είχε ετοιμάσει η παραγωγή.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor 4. Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, η παραγωγή θέλοντας να αυξήσει τα επεισόδια του ριάλιτι, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ροή και τα έπαθλα των παικτών. Μην ξεχνάμε άλλωστε το πρόσφατο ταξίδι τους στο Μαϊάμι.

Στο νέο επεισόδιο, μια ακόμη έκπληξη περίμενε τους μπλε και κόκκινους παίκτες. Λίγο πριν το αγώνισμα για την ασυλία, ο Γιώργος Λιανός είχε ετοιμάσει ένα απολαυστικό παιχνίδι ερωτήσεις, στο οποίο οι απαντήσεις των παικτών θα έπρεπε να επαληθεύονται με τις απαντήσεις που έδωσαν οι γονείς τους.

Για τον λόγο αυτό, η παραγωγή είχε ετοιμάσει μικρά αποσπάσματα με τις μητέρες των παικτών. Όλοι τους μίλησαν με τα πιο τρυφερά λόγια, ωστόσο η κυρία Γεωργία (μητέρα Μαριαλένας) μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μέχρι και την περασμένη εβδομάδα η μητέρα της Μαριαλένας ξέσπασε έντονα μέσα από τις νέες της δηλώσεις, στην προσπάθειά της να κρατήσει μακριά την κόρη της από τον Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο η Μαριαλένα στο παρελθόν βρισκόταν σε σχέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved