Αυλαία για το Σπίτι με το Mega με καλεσμένη τη Δέσποινα Βανδή
Media

Αυλαία για το Σπίτι με το Mega με καλεσμένη τη Δέσποινα Βανδή

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», το Σάββατο 5 Ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή.

Η Δέσποινα Βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό στη Λίμνη Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής. Special guest ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ με τις αμέτρητες επιτυχίες της μεταξύ των οποίων «Αυλή του Παραδείσου», «Υπάρχει Ζωή», «Νυχτολούλουδο», «Έλα», «Αδιέξοδο», «Στα 'Δωσα Όλα» αλλά και τις πιο πρόσφατες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» και «Πέτρα» με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μωραΐτη.

To Σάββατο 5 Ιουνίου, η Δέσποινα Βανδή έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» και καλωσορίζει το καλοκαίρι με μία ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved