Αγγελική: «H Άννα έρχεται αντιμέτωπη με δυσκολίες που τη συννεφιάζουν»
Media

Αγγελική: «H Άννα έρχεται αντιμέτωπη με δυσκολίες που τη συννεφιάζουν»

Αγγελική: Η πρωταγωνίστρια πίσω από τον ρόλο της "Άννας" μιλά για την εξέλιξη της τηλεοπτικής σειράς, αλλά και για τη σχέση της με τον Αποστόλη...

Φέτος βρίσκεται στο καστ της σειράς, Αγγελική, κάτι που τη χαροποιεί ιδιαιτέρως. Η ηθοποιός Πηνελόπη Σεργουνιώτη, έδωσε τη νέα της συνέντευξη αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη ζωή της ως "Άννα".

- Η Άννα είναι ένα πλάσμα γεμάτο χαρά;

«Ένα καθαρό και φωτεινό πλάσμα. Με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Έρχεται αντιμέτωπη με δυσκολίες που τη συννεφιάζουν, αλλά οι ποιότητες της είναι κατά βάση αυτές».


- Με τον Αποστόλη μιλούν την ίδια γλώσσα;
«Σε πρώτη ανάγνωση αυτό φαίνεται να συμβαίνει. Άλλωστε, αυτό είναι που τους κάνει να αναγνωρίσουν τόσο γρήγορα ο ένας τον άλλον και κατά συνέπεια να έρθουν και τόσο κοντά».


- Η Ιωάννα βάζει τρικλοποδιές στη σχέση τους;

«Η Ιωάννα, καθώς χάνει έδαφος και το δεδομένο ενδιαφέρον του Αποστόλη γι' αυτή, θορυβείται. Οπότε κινητοποιείται, ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να αποφασίσει και αυτή πώς θα δράσει».



- Νιώθετε τυχερή που ξεκινήσατε στο θέατρο με σημαντικές συνεργασίες;

«Ναι, οι αποσκευές μου γέμισαν σημαντικές εμπειρίες και εφόδια, και είμαι ευγνώμων για αυτό. Καθώς είναι σημαντικό, ειδικά στην αρχή, να αντιληφθείς τη φύση του θεάτρου μέσα στον επαγγελματικό στίβο. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη μεν, γοητευτική δε δουλειά».


- Πώς διαχειρίζεστε την απόλυτη Θεατρική σιωπή εδώ και ένα χρόνο;
«Η ανασφάλεια και η στέρηση του δικαιώματος ενός καλλιτέχνη στην έκφραση κυριαρχούν. Είναι πρωτοφανής η ανυπαρξία καλλιτεχνικής δραστηριότητας και παραγωγής πολιτισμού για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο». - Ευελπιστείτε σε κάθαρση στους εργασιακούς χώρους,) περισσότερη αξιοκρατία και διαφάνεια; «Είμαστε αποφασισμένοι για αυτό και το διεκδικούμε πιο οργανωμένα από ποτέ. Οι πελατειακές σχέσεις, οι κακοποιητικές και απαξιωτικές συμπεριφορές διεκδικούμε να εξαλειφθούν, ώστε να μπορέσουμε όλοι μας να λειτουργησουμε σε ένας υγιές εργασιακό περιβάλλον όπως αξίζει και αρμόζει ένα πνευματικό επάγγελμα που ποιεί ήθος».

Πηγή: Tηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved