Survivor spoiler: Μετά τον Ντάφυ και τον Σάκη, δες ποιοι είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Μετά τον Ντάφυ και τον Σάκη, δες ποιοι είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Για 11η φορά ο Τριαντάφυλλος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ακολούθησε μετά από υπόδειξη της Καρολίνας, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία ο Σάκης Κατσούλης.

Λίγη ώρα μόλις πριν το νέο επεισόδιο και κυκλοφόρησε ένα ακόμη spoiler αναφορικά με το ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο παίκτες που θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με Ντάφυ και Σάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με το Survivor spoils21 του Instagram, οι δυο παίκτες που ακολουθούν είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Άρα η τετράδα είναι «φωτιά» με δυνατούς παίκτες να αγωνιούν για το ποιοι θα παραμείνουν λίγες ακόμη ημέρες ή και περισσότερες αν φτάσουν τελικό, στον Άγιο Δομίνικο.

Απόψε, μερικές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν τους παίκτες. Θυμίζουμε πως λίγο πριν το τέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας θα έχουν εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής και το παιχνίδι «πόσο γάτα είσαι;» αφήνοντας άφωνους τους παίκτες.

Και στη συνέχεια τόνισε ότι οι παίκτες θα δεχτούν ερωτήσεις από αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του πενταγράμμου.

Oι παίκτες του Survivor θα κάνουν ζευγάρια με τους Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού, Στέλιο Ρόκκο, Θέμη Γεωργαντά, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Στέλιο Κουδουνάρη, Λάουρα Νάργιες και Τάσο Τρύφωνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved