Survivor: Οι Έλληνες Celebrities πήγαν... Άγιο Δομίνικο - Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης;
Media

Survivor: Οι Έλληνες Celebrities πήγαν... Άγιο Δομίνικο - Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης;

Survivor: Οι λαμπεροί celebrities εμφανίστηκαν μέσω σύνδεσης Skype στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έγιναν ένα... με τους παίκτες!

Μια όμορφη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Μπλε και Κόκκινης ομάδας του Survivor, στο επεισόδιο της Τρίτης (1/6). Οι παίκτες αιφνιδιάστηκαν με την ανακοίνωση του παρουσιαστή και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα!

O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας πως οι παίκτες θα έχουν εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής και το παιχνίδι «πόσο γάτα είσαι;» αφήνοντας άφωνους τους παίκτες.

Και στη συνέχεια τόνισε ότι οι παίκτες θα δεχτούν ερωτήσεις από αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του πενταγράμμου.

Με τους παίκτες έπαιξαν οι: Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού, Θέμης Γεωργαντάς, Στέλιος Κουδουνάρης Λάουρα Νάργιες, Τάσος Τρύφωνος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μπλε και Κόκκινοι έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι (πες και βρες) και αυτοί που συγκέντρωσαν τον λιγότερο χρόνο και ήταν πιο γρήγοροι σε σχέση με τους υπόλοιπους ήταν η Ελένη Χαμπέρη με τη Λάουρα Νάργιες με εννέα σωστές απαντήσεις!

Το γέλιο έρεε άφθονο και οι Celebrities έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους να κερδίσουν!

Δείτε τα βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved