Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την ασυλία - Η πρόσκληση στον Μπόγδανο που δεν περιμέναμε
Media

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την ασυλία - Η πρόσκληση στον Μπόγδανο που δεν περιμέναμε

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο ασυλίας και έκανε μια πρόσκληση στον Ηλία Μπόγδανο που μας άφησε... άφωνους!

Άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας έλαβε χώρα στο επεισόδιο της Τρίτης (1/6), αμέσως μετά το παιχνίδι έπαιξαν οι παίκτες του Survivor με τους Έλληνες Celebrities.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες σε έναν ακόμα στίβο μάχης και αφού τους έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες ένα σκληρό αγώνισμα ξεκίνησε.

Οι παίκτες αν και καταβεβλημένοι μετά από τόσους μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης μπήκαν στο στίβο μάχης και "πάλεψαν" για το πολυπόθητο έπαθλο ασυλίας.

Μπλε και Κόκκινοι ήθελαν όσο τίποτε άλλο την ασυλία με σκοπό να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι για μια εβδομάδα, περιμένοντας τα ακόμα πιο μεγάλα έπαθλα που τους έχει ετοιμάσει ο Acun.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Ελένη Χαμπέρη κέρδισαν και οι δυο τους διαγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία και αυτός που τελικά κατάφερε να αναδειχθεί νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Σάκης, ο οποίος πήρε μαζί του στο δείπνο τον αντίπαλο παίκτη, Ηλία Μπόγδανο.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved