Άγριες Μέλισσες: Το παραλήρημα της Μυρσίνης και το χαστούκι στην Ασημίνα σήμανε την αρχή του τέλους
Media

Άγριες Μέλισσες: Το παραλήρημα της Μυρσίνης και το χαστούκι στην Ασημίνα σήμανε την αρχή του τέλους

Άγριες Μέλισσες: Μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές με πρωταγωνίστρια την Μυρσίνη παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (1-06) στη σειρά.

Η Ασημίνα με πολύ θάρρος και δίχως ίχνος φόβου επισκέπτεται το σπίτι, που πήρε ως νύφη και ήρθε αντιμέτωπη με την οργή της Μυρσίνης, η οποία έχοντας πλέον μάθει για τη δολοφονία του Σέργιου, της επιτίθεται με ένα χαστούκι και βαριές κουβέντες.

Η Μυρσίνη σε παραλήρημα της ζητά να φύγει ενώ παράλληλα ζητά από τον Δούκα να την τιμωρήσει.

Αυτό σήμανε και την αρχή του δραματικού φινάλε που θα γραφτεί με αίμα και απώλειες σπέρνοντας στο Διαφάνι οργή, δάκρυα, αίμα και στιγμές που θα στιγματίσουν τους ήρωες καθώς η Μυρσίνη παίρνει μια σκληρή και απάνθρωπη απόφαση.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤΙ, συμβαίνει κάτι που αναμένεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο εκδίκησης και αίματος. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η Μυρσίνη μαθαίνει πώς ο Σέργιος έφυγε από τα χέρια και των τριών αδελφών Σταμίρη και είναι σοκαρισμένη. Διαβάζει το βιβλίο του Νικηφόρου και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια.

Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όρια τους. Η Μυρσίνη, ύστερα από όσα έμαθε, καταρρέει με τα ψέματα που έλεγαν τόσα χρόνια τόσο η Ελένη όσο και η Δρόσω. Ενώ πιο έντονο μίσος νιώθει για την Ασημίνα, η οποία μπήκε σαν νύφη στο σπίτι τους και έζησε ανάμεσα τους για επτά χρόνια.

Αποφασίζει, όμως, να μην ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της, αλλά να κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκηση της. Δεν της αρκεί που η Ελένη μπήκε φυλακή και βασανίστηκε.

Θέλει να πληρώσουν και οι τρεις με την ίδια τους τη ζωή για τον φόνο του Σέργιου και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει.
Καθηλώνουν οι τελευταίες σκηνές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved