Survivor spoiler: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!
Media

Survivor spoiler: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Survivor spoiler: Ένας παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης και δεν φαντάζεστε ποιος είναι…

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Στο πρώτο συμβούλιο είδαμε τους παίκτες να βγάζουν στον τάκο τον Ντάφυ και στη συνέχεια η Καρολίνα που κέρδισε την ασυλία έδωσε τον Σάκη Κατσούλη. Στο δεύτερο συμβούλιο οι παίκτες ψήφισαν προς αποχώρηση την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης που κέρδισε την ασυλία, έδωσε την ψήφο του στην Καρολίνα Καλύβα και… «πήρε την εκδίκησή του», αφού εκείνη τον έβγαλε στον τάκο στο πρώτο συμβούλιο!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την Δευτέρα, 31 Μάη πως πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας οι παίκτες θα έχουν εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής και το παιχνίδι «πόσο γάτα είσαι;» αφήνοντας άφωνους τους παίκτες. Και στη συνέχεια τόνισε ότι οι παίκτες θα δεχτούν ερωτήσεις από αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του πενταγράμμου και έτσι έγινε…

Αμέσως μετά ξεκίνησε ο αγώνας για το πολυπόθητο έπαθλο ασυλίας, όπου Κόκκινοι και Μπλε έλαβαν θέσεις και ξεκίνησαν να αγωνίζονται για την παραμονή τους στο Survivor.

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την ατομική ασυλία στην τελευταία αναμέτρηση με την Ελένη Χαμπέρη… Από το δεύτερο συμβούλιο βγήκαν άλλοι δύο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση και…σήμερα το κοινό θα αποφασίσει ποιος θα φύγει! Ο Ντάφυ, η Καρολίνα, ο Σάκης ή η Μαριαλένα θα αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης;

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές απόψε θα υπάρχει στο survivor μία μεγάλη ανατροπή και θα τα χάσουν μέχρι και οι παίκτες! Λέτε να επιβεβαιωθούν τα spoilers; Αναμένουμε έως το βράδυ!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιος παίκτης φεύγει και αν δεν είδατε το δεύτερο συμβούλιο, δείτε το στο ακόλουθο βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved